Ego WiFi HD Camera streamt video’s direct naar iPhone

De Ego WiFi HD Camera streamt videobeelden via WiFi naar smartphones en tablets, zoals iPhone en iPad. Met de Ego WiFi HD Camera leg je extreme sporten vast en kijken anderen mee.

Ego WiFi HD CameraLiefhebbers van extreme sporten kunnen hun hart ophalen met de Ego WiFi HD Camera, die full-hd opneemt en direct via het ingebouwde WiFi-netwerk naar smartphones in de buurt streamt. Zo kan je meteen zien of de actie goed is vastgelegd en hoef je niet te wachten tot je thuis bent om de video’s uit te laden. De camera beschikt ook over een microfoon die alle geluiden vastlegt en als je te weinig publiek hebt kan je direct kunstmatig applaus toevoegen.

ego wifi hd action cameraDe camera is niet alleen gemaakt voor momenten van pure actie, maar is ook te gebruiken om foto’s van twaalf megapixels mee te schieten. Zowel foto’s als video’s kunnen achteraf worden ingeladen via USB 2.0. Via diezelfde verbinding kun je de accu van het apparaat opladen. De Ego WiFi HD beschikt ook over een Mini HDMI-aansluiting, waarmee je beelden direct op een televisiescherm kan bewonderen.

De kleine camera is in meerdere kleuren verkrijgbaar en wordt geleverd met de benodigdheden om deze op een helm of statief te monteren. Het ingebouwde geheugen van 256MB is met een MicroSD-kaartje uit te breiden tot 32GB. De gadget is momenteel te pre-orderen voor ruim €200.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 augustus 2012, 12:29
Categorieën Accessoires, Apps
Onderwerpen camera, wi-fi

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.