Vodafone SignaalPlus Plug & Play verbetert 3G-signaal in huizen en kantoren

Vodafone gaat 3D-signaal in huizen verbeteren met SignaalPlus Plug & Play. Deze femtocel kost 85 euro en is geschikt voor consumenten en kleine bedrijven.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

signaalplus kantoorVodafone-klanten die last hebben van een slecht 3G-signaal in huizen en kantoorgebouwen kunnen daar iets aan doen. Vanaf 3 september verkoopt Vodafone een femtocel met de naam SignaalPlus Plug & Play. Zowel particulieren als zakelijke gebruikers kunnen SignaalPlus aanschaffen. Deze wordt via een vaste internetverbinding verbonden met het netwerk van Vodafone en geeft vervolgens een 3G-signaal af met een straal van 30 meter.

SignaalPlus kan een oplossing zijn voor mensen die op een plek met slechte dekking wonen en maar geen operator kunnen vinden met een signaal dat sterk genoeg is. Door verbinding te maken met het vaste internet is de femtocel ongevoelig voor drukte of storingen op het mobiele netwerk.

SignaalPlusSignaalPlus Plug & Play is de opvolger van een femtocel die Vodafone in oktober 2011 op de markt bracht. Die was alleen bedoeld voor zakelijke klanten. De nieuwe femtocel is bedoeld voor woonhuizen en kleine kantoren en kost 85 euro inclusief BTW voor consumenten. Zakelijke klanten betalen 70,25 euro exclusief BTW. Het apparaat ziet eruit zoals op de foto hiernaast en heeft een geïntegreerde stekker die je in het stopcontact steekt. De meegeleverde ethernetkabel steek je ook in het apparaat. Het andere uiteinde van de ethernetkabel sluit je aan op de vaste internetverbinding. Vervolgens heb je op alle 3G-apparaten met een Vodafone-simkaart een betere dekking. Het geldt voor mobiele telefoons, laptops en tablets maar er geldt wel een maximum van 8 gesprekken of dataverbindingen tegelijkertijd. Via je Vodafone-account kun je zelf bepalen wie er gebruik mag maken van SignaalPlus. Je kunt het systeem ook open zetten, waardoor iedereen met een Vodafone-simkaart gebruik kan maken van de femtocel.

Meer info: Vodafone SignaalPlus Plug & Play

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 december 2013, 16:44
Categorieën iOS, Providers
Onderwerp Vodafone

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.