Reacties voor: Eerste biografie van Jony Ive verschenen

Jony Ive is de eerste volledige biografie over Jonathan Ive, designer van Apple. Het boek is geschreven door Leander Kahney, die al jarenlang over Apple schrijft.
Lees het complete artikel → Eerste biografie van Jony Ive verschenen
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 16 reacties

  1. Zo boeiend is die man niet. De meeste dingen zijn afgeleid van BRAUN. En het iOS heeft hij nu behoorlijk verpest. Misschien denkt hij einde jaren 90 wouden mensen leuke kermis computers (de kleuren iMacs ;)) dus nu wil men vast ook gekleurde iPhones met logoblokje hoezen. En een regenboog OS. Nee nee het werk voor Jony zit er nu op. Tijd voor nieuwe input

  2. Besteld….

  3. @Chinees: Wow… typisch gevalletje van bord voor je kop.

  4. Origineel geplaatst door Chinees
    Zo boeiend is die man niet. De meeste dingen zijn afgeleid van BRAUN. En het iOS heeft hij nu behoorlijk verpest. Misschien denkt hij einde jaren 90 wouden mensen leuke kermis computers (de kleuren iMacs ) dus nu wil men vast ook gekleurde iPhones met logoblokje hoezen. En een regenboog OS. Nee nee het werk voor Jony zit er nu op. Tijd voor nieuwe input

    Een stuk boeiender dan jij in ieder geval :’)

  5. @Chinees:Hahahahahahaha!
    Oh, je bedoelde het serieus?

  6. Ja deze trailer laat me gelijk voor een copy gaan… Ahum… Wat een slechte….
    Geen interesse..

  7. Gaat het tot de iPhone 5S?

  8. waarom zou je dit willen?

  9. Niet in de iTunes Store verkrijgbaar?

  10. @Chinees: Ga jij maar lekker met Android spelen.
    M. Ive is geniaal.

  11. Die komt tussen Steve en Woz in te staan

  12. Origineel geplaatst door Sander
    @Chinees: Ga jij maar lekker met Android spelen. M. Ive is geniaal.

    Lekker volwassen ben jij.

    Ive is wel een interessant persoon, oke hij heeft van iOS7 een kinderachtige kermis gemaakt, maar alles daarvoor is gewoon geniaal.

  13. Ben benieuwd wanneer die voor €2,99 bij de Action te koop is.. Zag Steve’s boek daar tussen voor deze krankzinnige prijs. Maar ga m wel bestellen!

    Wel jammer dat er zulke reacties ontstaan bij groter succes van iPhoneclub. Ben volger vanaf 2007. Reacties lees ik nagenoeg nooit meer. Gewoon teveel rare figuren die ook wat te zeggen willen hebben.

  14. @Patryk: Ios7 is geen kinderachtige kermis zoals jij beweert, dat het jouw mening is, dat mag. Ik zelf vind het veel beter dan voorheen en het heeft gelukkig niks met Android te maken.
    Ben erg benieuwd naar dit boek, jammer dat er geen hardcover is in het Nederlands?

  15. Sir Ive heeft roem (punt), helaas is zijn insteek anno 2013 tikje overpriced. Ik neem aan dat bij Apple meer talenten met frisse inbreng rondlopen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.