Apple verkoopt nu Apple Store-cadeaubonnen tot 2000 euro

In de Apple Store kun je nu ook Apple Store-cadeaukaarten kopen. De cadeaubonnen zijn in te wisselen op hardware en accessoires met een waarde tot 2000 euro.

apple-store-cadeaubonVanochtend kreeg de Apple Store-app een update. Maar we zagen nog meer veranderingen: via de online Apple Store-website is het nu mogelijk om Apple Store-cadeaukaarten te kopen. Het verschil met normale iTunes-cadeaukaarten (die al langer verkrijgbaar waren) is dat je het tegoed kunt besteden aan iPhones, iPads, iPods, Macs en allerlei accessoires. Bij de Apple Store-cadeaubonnen mag je zelf een bedrag kiezen tussen de €25 en €2.000.

Wil je iemand een cadeaukaart van €187,59 geven omdat dit getal een bijzondere betekenis voor je heeft, dan kan dat. Je krijgt de cadeaubonnen te zien als je in de desktopbrowser naar een bepaald product in de Apple Store bladert (bijvoorbeeld iPad of Mac) en vervolgens de accessoires voor het product bekijkt. De optie om zelf Apple Store-cadeaukaarten te maken staat dan aangegeven. Bij het cadeau geven van bijvoorbeeld een iPad kun je de ontvanger meteen een tegoed geven om nog wat extra accessoires aan te schaffen. De timing is slim gekozen, zo vlak voor de feestdagen.

Hieronder zie je een voorbeeld hoe de persoonlijke cadeaukaart eruit komt te zien. De kaart wordt niet op plastic gedrukt, maar is digitaal te versturen. Heb je zo’n cadeaukaart ontvangen en ingewisseld, dan kun je via de website van Apple je tegoed checken. Er gelden wel behoorlijk wat voorwaarden voor de cadeaukaarten. Zo kunnen de Apple Store-cadeaubonnen alleen worden gebruikt voor aankopen in Nederland. Je kunt terecht in een Apple Retail Store of de online Apple Store, maar niet bij APR’s en andere onafhankelijke Apple-winkeliers. Je kunt ze ook niet gebruiken voor aankopen in de iTunes Store.

itunes cadeaukaart maken

Dit nieuwtje was eerder vandaag onderdeel van het artikel over de update van de Apple Store-app, maar is daaruit weggehaald en omgezet naar een apart nieuwsitem.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 november 2013, 10:12
Categorie Apple
Onderwerpen apple store, cadeaukaarten

Apple Store

Lees alles over de Apple Store: waar vind je Apple Stores, wat is er zo bijzonder aan en hoe kun je er terecht voor reparaties? Hieronder vind je alle info op een rij!

Apple Store

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.