Video van werkende EarPods met Lightning-aansluiting opgedoken

Er is een video verschenen van een werkende set EarPods met Lightning-aansluiting. Deze wordt mogelijk geleverd bij de iPhone 7, omdat deze geen standaard koptelefoonaansluiting meer heeft.

EarPods met Lightning-aansluiting getoond in een video.
Gisteren hadden we nog een video van een mogelijk functionerende iPhone 7, vandaag is er bewegend beeldmateriaal van de eventuele EarPods met Lightning-aansluiting. In de video, afkomstig van een bedrijf dat accessoires verkoopt, wordt beweerd dat dit de officiële EarPods met Lightning-aansluiting zijn die Apple straks bij de iPhone 7 gaat leveren.

EarPods met Lightning-aansluiting

In de video is een set EarPods te zien dat uitgerust is met een Lightning-aansluiting. Omdat Apple bij de iPhone 7 zeer waarschijnlijk de standaard koptelefoonaansluiting gaat verwijderen, moet er naar een oplossing gezocht worden om dit op te vangen. Er zijn ook berichten die beweren dat Apple kiest voor een koptelefoon-naar-Lightning-adapter, maar in onderstaande video is een complete set EarPods met Lightning-aansluiting te zien.

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Het is lastig te zeggen of dit inderdaad officiële EarPods van Apple zijn. Het design lijkt identiek met het ontwerp van de standaard EarPods en ook de Lightning-aansluiting zelf lijkt op de aansluiting die je bij andere Apple-accessoires vindt. Het is echter niet ondenkbaar dat dit een goede kopie is, maar een feit blijft wel dat het gaat om werkende modellen.

Apple zou deze oordopjes dus kunnen leveren bij de iPhone 7. Een aparte adapter is echter niet ondenkbaar, al zou Apple die ook los kunnen verkopen. Hierdoor kunnen alle oudere koptelefoons met een 3,5 millimeter aansluiting ook nog gebruikt worden bij de iPhone 7. Vanmorgen werd nog gemeld dat Apple ook bezig is met draadloze EarPods, maar het is niet waarschijnlijk dat deze standaard bij de iPhone 7 geleverd gaan worden.

Bekijk ook

'Draadloze EarPods met langere accuduur dankzij nieuwe chip op komst'

Apple zou druk bezig zijn met het ontwikkelen van draadloze oordopjes met een lange batterijduur. Dit kunnen ze realiseren dankzij een energiezuinige Bluetooth-chip

De iPhone 7 wordt in september verwacht. Naast het verwijderen van de koptelefoonaansluiting heeft dit model waarschijnlijk minder aanwezige antennestrepen en een vernieuwd camerasysteem. Of Apple nog meer verrassingen in petto heeft, horen we waarschijnlijk begin september als de iPhone 7 uit de doeken gedaan wordt.

Bekijk ook

iPhone 7: alles over dit toestel uit 2016

Wil je alles weten over de iPhone 7? Dan vind je op deze pagina alles over de specs en functies van de iPhone 7. Wat is er verbeterd ten opzichte van zijn voorganger? En is de iPhone 7 nog steeds een goede keuze?

iPhone 7

Ontdek hier alle informatie over de iPhone 7, het toestel met 4,7-inch scherm dat beschikt over een 12-megapixel camera en A10 Fusion-processor. Is deze iPhone nog steeds de aanschaf waard en wat kun je er zoal mee?

iPhone 7

Reacties: 20 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.