hocus.-appicoon.

Puzzelgame hocus. met optische illusies is de nieuwe gratis App van de Week

Puzzelgame hocus. is deze week uitgeroepen tot de nieuwe gratis App van de Week. In hocus. verplaats je een blokje in een lastige puzzel waarin optische illusies de boventoon voeren.

hocus.-appicoon.Er is door Apple weer een nieuwe gratis App van de Week uitgeroepen. Deze keer gaat het om de puzzelgame hocus. (link). Als je de afbeeldingen van hocus. bekijkt, komt het spel je mogelijk wat bekend voor. Deze puzzelgame zit namelijk vol met optische illusies die wat weg hebben van het geroemde spel Monument Valley.

hocus. is een puzzelspel met optische illusies

Veel puzzels in hocus. lijken ogenschijnlijk onoplosbaar, maar door net even anders naar de levels te kijken los je ze toch zo op. Het is in hocus. de bedoeling om het rode blokje te verplaatsen naar het rode kuiltje, zodat je verder kan gaan met het volgende level. Dit werkt door op het scherm te tikken, waarna de kubus de desbetreffende kant op kantelt.

Naast de 85 levels kun je ook je eigen levels maken. Dit gaat eenvoudig met een simpele editor en de levels kun je vervolgens delen met een code. Je kunt ook willekeurige levels van andere spelers spelen, waardoor er altijd wel wat te doen valt in hocus. De stijl van hocus. is vrij minimalistisch en lijkt erg op die van de puzzelgame rop. Ook dit spel is al eens uitgeroepen als App van de Week en is afkomstig van dezelfde maker.

hocus. kost normaal gesproken €0,99, maar is nu dus helemaal gratis te downloaden voor zowel de iPhone als iPad. hocus. is helemaal vrij van in-app aankopen, waardoor je hem helemaal gratis kunt blijven spelen. Puzzelgame rop kost momenteel wel €0,99.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 augustus 2016, 14:30
Categorie Apps
Onderwerp app van de week

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.