iPhone 7 Lightning adapter

Foto’s tonen mogelijke koptelefoon-adapter voor iPhone 7

Op foto's en een video is een Lightning-naar-3,5mm adapter voor de iPhone 7 te zien. Met deze koptelefoonadapter kun je gewone oordopjes blijven aansluiten.

Op foto’s is de mogelijke koptelefoon-adapter voor de iPhone 7 verschenen. Het kabeltje kan worden gebruikt om je Lightning-poort geschikt te maken voor 3,5mm oordopjes. De foto’s zouden zijn gemaakt in een Foxconn-fabriek in Vietnam en werden verspreid door de Vietnamese site Tinhte.vn, die in het verleden wel eens vaker informatie heeft gelekt.

iPhone 7 Lightning adapter

De foto’s en bijbehorende video tonen de Lightning-naar-3,5mm-adapter die Apple mogelijk gaat meeleveren bij de iPhone 7. Zo zorgen ze ervoor dat je je huidige oordopjes kunt blijven gebruiken. De adapter lijkt op de huidige adapters die Apple nu al via de webshop verkoopt, bijvoorbeeld die voor USB-C, Thunderbolt en Ethernet.

iPhone 7 Lightning adapter

Ook interessant is dat de adapter een foutmelding laat zien als je deze aansluit op een toestel met iOS 9 of lager. Bij de iOS 10 beta werkt de adapter gewoon. Ook krijgt de adapter voorrang op oordopjes die je eventueel via de normale 3,5mm-aansluiting hebt ingeprikt. Het is nog wel de vraag of Apple deze adapter gaat meeleveren, of als betaalde accessoire via de Apple Store gaat verkopen. Een alternatieve oplossing is dat Apple Lightning-oordopjes bij de iPhone 7 gaat meeleveren.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 juli 2016, 17:46
Categorie Geruchten
Onderwerpen adapter, iPhone 7

iPhone 7

Ontdek hier alle informatie over de iPhone 7, het toestel met 4,7-inch scherm dat beschikt over een 12-megapixel camera en A10 Fusion-processor. Is deze iPhone nog steeds de aanschaf waard en wat kun je er zoal mee?

iPhone 7

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.