Dr. Panda's Restaurant 2 screenshot

Dr. Panda’s Restaurant 2 is Apple’s gratis App van de Week

Dr. Panda's Restaurant 2 is deze week Apple's App van de Week. Deze vrolijke game laat kinderen kennis maken met het reilen en zeilen in de keuken.

dr panda'sMisschien was het vroeger een van je favoriete bezigheden: restaurantje spelen. Met een plastic oventje maakte je denkbeeldige gerechten klaar om ze vervolgens met een trots gezicht aan je familieleden voor te schotelen. In Dr. Panda’s Restaurant 2, Apple’s gratis App van de Week, wordt die beleving op vrolijke wijze naar de iPhone en iPad gebracht.

Voor lezers die vaker de iKids-rubriek doornemen is Dr. Panda een bekend gezicht. Hij speelt de hoofdrol in een reeks populaire educatieve apps voor kinderen. In Dr. Panda’s Restaurant 2 geeft de immer goedlachse panda kinderen de leiding in de keuken. De toekomstige chefkoks krijgen alle vrijheid om met meer dan 20 ingrediënten hun eigen droomgerecht klaar te maken. De speler bepaalt zelf door te bakken, braden, hakken en koken hoe de maaltijd tot stand komt. Tijdens het bereiden raken kinderen vertrouwd met de basisstappen van allerlei gerechten en de werking van keukengerei. Wanneer de gerechten geserveerd worden aan de gasten in het restaurant, kun je aan hun reacties zien of ze ervan genoten hebben.

Dr. Panda's Restaurant 2 screenshotDe app is echt bedoeld om te kunnen experimenteren in de keuken. Er is dus geen puntentelling of tijdslimiet aan verbonden. Daarnaast bevat de game geen advertenties van derden en heeft tevens gedacht aan een speelmodus voor vegetarische kinderen.

Normaal gesproken betaal je voor de app een prijs van €2,99, maar tijdens de App van de Week-actie is de game gratis te downloaden. Op donderdagavond kiest Apple vaak een nieuwe App van de Week. Tot en met donderdag 19 februari is Dr. Panda’s Restaurant 2 nog gratis beschikbaar.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 februari 2015, 13:35
Categorie Apps
Onderwerpen app van de week, kinderen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.