Dome Charging Dock voor de Apple Watch en iPhone.

Dome is een ronde oplaaddock voor je Apple Watch en iPhone

De Dome is een ronde oplaaddock voor je Apple Watch, terwijl er ook plek is om je iPhone op te laden. De Dome is beschikbaar in meerdere kleuren en is een lopend project op Kickstarter.
Benjamin Kuijten - · Laatst bijgewerkt:

Dome Charging Dock voor de Apple Watch en iPhone.Pas een week geleden bracht Apple zijn eigen Apple Watch-dock uit waarmee je je smartwatch op een handige manier kan opladen. Wie het principe van deze dock wel kan waarderen maar de prijs veel te hoog vindt, kan nu ook terecht bij de dome-oplaaddock. Naast je Apple Watch kunt je met deze dock ook nog je iPhone opladen. De dome is beschikbaar in meerdere kleuren die matchen bij de iPhone en Apple Watch.

Dock voor je Apple Watch en iPhone

De dome heeft een vergelijkbaar design met de oplaaddock van Apple zelf. Dat wil zeggen dat de dome een ronde schijf is met daarin in het midden plek voor de magnetische lader van de Apple Watch. Ook de dome is licht gebogen, zodat het bandje van je Apple Watch mooi over de dock heen valt. Als extra is er plek voor een Lightning-kabel, zodat je je iPhone rechtop kan opladen.

Dome Charging Dock voor de Apple Watch en iPhone.

In tegenstelling tot de magnetische oplaaddock van Apple zelf, moet je bij de dome gebruikmaken van je eigen kabels. Je hebt dus in het geval van de dome te maken met twee kabels: je Lightning-kabel voor je iPhone en je Magnetische lader voor je Apple Watch. Om de kabels mooi weg te werken, kun je deze aan de onderkant rondom de dock draaien. De Lightning-aansluiting is verstelbaar, zodat deze met allerlei soorten hoesjes overweg kan. Hoewel de dome geen kantelmechanisme heeft zoals de lader van Apple, is het via een hulpstuk toch mogelijk om de Apple Watch op zijn zij te leggen voor de speciale nachtstand. Hierdoor kunnen Apple Watches met een vaste band ook opgeladen worden.

De dome is te bestellen via Kickstarter en is beschikbaar in zwart, spacegrijs, zilver, goud en roségoud. Op dit moment zijn de eerste drie kleuren te bestellen voor $69, terwijl de andere twee $79 kosten. Heb je een (rosé)gouden Apple Watch Edition, dan kun je dit helemaal afmaken met de dome Crystal. Deze is uitgerust met meer dan duizend Swarovski-stenen en kost $5.000. Op dit moment staat de teller op bijna $5.500 van in totaal $19.000. De eerste levering vindt plaats in april 2016.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 november 2015, 17:35
Categorie Accessoires
Onderwerpen apple watch, dock, iPhone

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.