Apple-Watch-Magnetic-Charging-Dock

Apple Watch magnetisch oplaaddock nu te koop in Nederland

Het magnetische oplaaddock van de Apple Watch is vanaf nu te bestellen in Nederland. Naast de digitale Apple Store is hij ook in Nederlandse Apple Stores al opgedoken.

Apple-Watch-Magnetic-Charging-Dock

We zagen hem gisteren al opduiken op gelekte foto’s, en vandaag ligt hij zelfs al in een aantal Apple Stores: Apple’s officiële magnetische oplaaddock voor de Apple Watch. De witte standaard voor de Watch is vanaf nu ook verkrijgbaar in Nederland via de webshop van Apple en in sommige Apple Stores.

Het magnetisch oplaaddock is Apple’s eerste officiële dock voor de Apple Watch. Omdat de oplader in het midden van de grote witte cirkel overeind kunt zetten, kun je de Apple Watch zowel liggend als staand opladen. Dit laatste komt van pas voor de Nachtklokmodus, waarmee de Apple Watch verandert in een wekker.

Apple Watch magnetisch oplaaddock

Magnetisch oplaaddock nu te bestellen

In de digitale Apple Store is het dock nu te bestellen voor 89 euro, wat hem een stuk duurder maakt dan veel alternatieve docks van derden. Je hoeft in ieder geval niet je Apple Watch-kabel in het dock te verwerken, wat bij veel andere docks wel het geval is.

Het magnetisch oplaaddock voorzie je van energie met de Lightning-kabel die je er aan de zijkant in kunt pluggen. Deze Lightning-kabel is twee meter lang, wat hem wat langer maakt dan de standaard Lightningkabels die bij andere Apple-producten worden geleverd.

Lezer Raymon Hermans laat via Twitter aan ons weten dat het oplaaddock ook in de Apple Store in Den Haag al in de schappen ligt.

Het Apple Watch Magnetic Charging Dock is nu te bestellen via deze link.

Bedankt voor de tip Raymon!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 november 2015, 15:53
Categorie Accessoires
Onderwerpen apple watch, dock

Apple Watch

De Apple Watch is de smartwatch van Apple. Het allereerste model verscheen in 2015, met daarna elk jaar een nieuw model. Met de Apple Watch kun je je hartslag meten, activiteiten bijhouden, berichten ontvangen en versturen, apps installeren en ermee betalen met Apple Pay. Lees hier alles over de Apple Watch.

Apple Watch

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.