Spotify voor iPhone: delen naar WhatsApp en afspeelwachtrij beheren

Spotify Music kan nu muziek delen via WhatsApp en het is nu mogelijk om Jouw Muziek te sorteren en te filteren.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Spotify iPhone app-icoon iPad iOSSpotify heeft het op de heupen. Voor de tweede keer deze week is de applicatie van de streaming muziekdienst voorzien van handige toevoegingen. Spotify Music laat je op de iPhone nu de afspeelwachtrij beheren, zodat je beter kan bepalen welke nummers je na de huidige wilt horen. Ook krijg je nu een melding als je op het punt staat een nummer twee keer toe te voegen aan een afspeellijst. Je moet dan bevestigen om door te gaan. Zo voorkom je doublures in je playlists.

De update gaat verder waar de update van eerder deze week aan begon. Die maakte je offline muziekcollectie al doorzoekbaar als je geen internetverbinding hebt. Nu kan je alle muziek binnen de afdeling Jouw Muziek sorteren en filteren. Dus niet alleen de afspeellijsten die je al had, maar ook de volgorde van je favoriete nummers die je hebt opgeslagen.

Wat niet in de omschrijving staat, maar wel meteen in beeld komt als je de update hebt uitgevoerd: je kan muziek in Spotify nu delen via WhatsApp. Het nummer dat je nu luistert, het album dat je net hebt ontdekt of de afspeellijst die niemand mag missen. Je kan ze allemaal roepen in WhatsApp. De deelmogelijkheid vult delen via e-mail, Facebook, Twitter en iMessage/ sms aan.

Alle vernieuwingen in de update gelden voor de iPhone-versie van de app en gelden niet als je de applicatie gebruikt op de iPad.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 juli 2014, 22:17
Categorie Apps
Onderwerpen muziek, spotify

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.