iWatch-concept toont horloge met 2,5-inch-scherm (video)

Een nieuwe conceptvideo laat een iWatch zien met een gebogen 2,5-inch-scherm en een aangepaste versie van iOS 8.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

iWatch concept 2,5 inchIn het geruchtencircuit wordt gesproken over een iWatch met maar liefst een 2,5-inch-scherm. Dat is nogal wat voor om je pols, maar hoe ziet zo’n fors horloge er precies uit? Conceptmaker SET Solution heeft een video gemaakt van een iWatch met een groter scherm, waarop ook een aangepaste versie van iOS 8 wordt getoond. Deze horlogeversie van iOS 8 toont slechts een paar iconen op het scherm. Je moet naar beneden vegen voor meer.

Het nieuwe concept van SET Solution is wel wat braaf. De maker speelt met een groter scherm, maar verder zijn er geen opzienbarende designkeuzes gemaakt. De behuizing van de iWatch heeft zelfs wel wat weg van andere iDevices, waardoor het ontwerp vrij geloofwaardig overkomt.

Apple heeft de iWatch nog niet uitgebracht, maar geruchten wijzen op een onthulling in oktober. Volgens bronnen komt er een 2,5-inch-model, maar andere varianten met kleinere schermen staan wellicht ook op de planning. Eén ding horen we in elk geval geregeld: de iWatch krijgt sensoren, waarmee bijvoorbeeld je hartslag wordt gemeten. Er zijn nog geen onderdelen naar buiten gelekt, waardoor het onduidelijk is hoe de iWatch er uit komt te zien. Gelukkig kunnen we met concepten zoals die hierboven alvast wat fantaseren.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 juli 2014, 11:33
Categorie iDevices
Onderwerpen concept, iwatch

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.