iPhone 6s Apple Watch concept 2

Concept iPhone 6s geïnspireerd door Apple Watch

Een nieuw concept laat zien hoe een iPhone 6s gebaseerd op de Apple Watch eruit kan zien. Zonder homeknop, maar nog wel met Touch ID.

iPhone 6s Apple Watch concept 1De iPhone 6 is nog maar een paar maanden verkrijgbaar, maar nu al zijn designers druk aan het nadenken over het design van een volgend model. Zo ook Grisha Serov, die een concept heeft gebaseerd op de Apple Watch. De iPhone 6s van Serov heeft geen homeknop, een stalen behuizing en bijzondere knoppen aan de zijkanten van het toestel.

We moeten zeggen: het is wat gek dat Serov zijn concept voor de iPhone 6s heeft ontworpen. Apple vernieuwt immers om het jaar het design van de iPhone, waardoor de kans vrij klein is dat de iPhone 6s er anders zal uitzien dan de huidige iPhone 6. Dat kunnen we de ontwerper echter wel vergeven. Zijn concept zou zich immers net zo goed lenen voor de iPhone 7.
iPhone 6s Apple Watch concept 2

iPhone 6s Apple Watch concept 3

iPhone-6s-Edition-Concept-04iPhone 6s Apple Watch concept 4

De iPhone 6s in het concept is in feite een uitgerekte Apple Watch met andere knoppen aan de zijkanten. De homeknop onderop het scherm is verdwenen, maar Serov heeft een manier gevonden om Touch ID op de iPhone te behouden. De vingerafdruksensor zit namelijk in de ontgrendelknop bovenop. Aan de zijkant van de iPhone 6s zit één grote volumeschakelaar, waarop ook de volumeknoppen zitten. Hierdoor heeft de iPhone niet langer twee losse knoppen en een schakelaar.

iPhone 6s Apple Watch concept 5

iPhone 6s Apple Watch concept 6

iPhone 6s Apple Watch concept 7

iPhone 6s Apple Watch concept 8

Serov werd voorgegaan door een aantal andere ontwerpers die over een toekomstige iPhone fantaseerden. Zo schreven we over een iPhone 7 met een scherm dat de volledige voorkant bedenkt, en een mogelijke iPhone 8.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 november 2014, 19:15
Categorie iDevices
Onderwerpen apple watch, concept, iPhone 6s

Apple Watch

De Apple Watch is de smartwatch van Apple. Het allereerste model verscheen in 2015, met daarna elk jaar een nieuw model. Met de Apple Watch kun je je hartslag meten, activiteiten bijhouden, berichten ontvangen en versturen, apps installeren en ermee betalen met Apple Pay. Lees hier alles over de Apple Watch.

Apple Watch

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.