Casetagram: maak een iPhone-hoes met Instagram-foto’s

Met Casetagram kun je zelf een hoes voor de iPhone 4 en iPhone 4S samenstellen aan de hand van je eigen Instagram-foto's. Die kun je op een van de vier ontwerpen en in een van de twee kleuren zetten.

Casetagram iPhone hoes ontwerpenDe mogelijkheden van je foto’s met de populaire gratis applicatie Instagram houden maar niet op. Na kalenders en achtergronden voor je desktop of iPad, is er nu Casetagram. Daarmee maak je een selectie uit je foto’s op het sociale netwerk en plaatst die op één van de vier iPhone-hoesjes. Vooralsnog verstuurt de dienst alleen hoezen voor de iPhone 4 en 4S. Je krijgt ze opgestuurd voor 25,49 euro.

Eenvoudiger dan Casetagram kan een dienst als dit bijna niet zijn. Vergelijkbaar met de casegenerator van T-Mobile, waarmee je een hoes kan maken, selecteer je eerst voor welke telefoon de hoes is bestemd en dan of de achtergrond wit of doorzichtig moet zijn. Vervolgens kies je uit vier verschillende patronen. Eentje heeft 28 vierkante hokjes, een ander grote en kleine bubbels en nog een ander gelijkmatig verdeelde bubbels – maar de meest spannende is ‘le Corbusier’. Die laat je vier vierkante foto’s in het groot en 12 kleine foto’s op de hoes plakken.

Onderin beeld worden de foto’s van je Instagram-account geladen. Je kan ze zo op de hoes slepen in het vakje waar je ze wilt hebben. Weggooien doe je door ze eruit te slepen. Het origineel blijft in de balk onderin staan en kan dus zo opnieuw in de hoes of in een ander vakje worden gesleept. Overigens heb je alleen de keuze uit eigen foto’s, bijvoorbeeld niet de foto’s die je als favoriet hebt gemarkeerd of die nu trending zijn. Des te persoonlijker wordt je creatie.

Casetagram haalt niet de gunstige prijsstelling die T-Mobile aan haar klanten verleent met de T-Mobile Case Creator. Daar kost het ontwerpen van een hardcase slechts 10 euro en als je wilt, kun je daar ook je foto’s vanuit Instagram (die worden opgeslagen in het fotoalbum) selecteren en op de hoes zetten. Met 25 euro inclusief verzendkosten is Casetagram echter geen dure dienst, als je bedenkt dat een beetje hardcase voor de iPhone 4 of 4S al snel 20 euro kost. Voor vijf euro meer kun je eenvoudig een unieke, persoonlijke hoes in elkaar zetten.

Directe link: Casetagram – Make your iPhone case from your Instagram photo’s

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 november 2011, 15:56
Categorie Accessoires
Onderwerpen hardcase, hoesje, instagram, t-mobile

Instagram

Instagram is een populair sociaal netwerk voor het delen van foto's. Ontdek alles over de functies zoals Stories, Instagram Direct, gezichtsfilters en live video's. Zo haal je meer uit Instagram en krijg je meer likes.

Instagram

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.