Tablskin voor iPad: makkelijker typen met reliëfskin

De Tablskin is een afstandhouder voor toetsen op het iPad-toetsenbord, waarmee je vrijwel blind kunt typen. De Tablskin wordt gemaakt door een bedrijf uit Zuid-Korea, dat op zoek is naar een distributeur.

tablskin-ipadHet Zuid-Koreaanse bedrijf Tablskin heeft een accessoire voor de iPad uitgebracht, waarmee je makkelijker kunt typen. De Tablskin bestaat uit een siliconen strip met gaten, die de positie van de toetsen aangeven. Daardoor wordt het makkelijker om te typen op het scherm. Vooral voor mensen die blind zijn of liever blind typen kan het handig zijn dat je voortaan weet waar je je vingers moet plaatsen. Het bedrijf zoekt nog naar een Nederlandse distributeur.

De Tablskin is maar 1 mm dik en weegt 9 gram. Hij past op elke generatie iPad. Als de kennis van het Koreaans ons niet in de steek laat, kost deze Tablskin 12.800 Zuid-Koreaanse won, ongeveer 8,30 euro per stuk. Maar het bedrijf zou nog liever zien dat een Nederlandse winkelier dit gaat aanbieden. Wie interesse heeft, kan zich melden bij het Korea Trade Center in Amsterdam.

Meer info: Tablskin

ipad-tablskin

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 november 2011, 15:27
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.