Twee nieuwe filmpjes voor Apple’s Carpool Karaoke

Carpool Karaoke: The Series gaat bijna van start op Apple Music. Volgende week verschijnt de eerste aflevering, maar voor het zover is toont Apple nog nieuwe trailers met meerdere sterren.

Carpool Karaoke: The Series.
Carpool Karaoke: The Series gaat bijna van start op Apple Music en in een nieuwe trailer die Apple zojuist op YouTube gezet heeft, is te zien welke sterren allemaal de revue passeren. Van Gwyneth Paltrow en will.i.am (die ook al in Apple’s Planet of the Apps zitten) tot Ariana Grande en Shakira: allerlei sterren kruipen in de nieuwe trailer achter het stuur.


Update 4 augustus: er zijn nieuwe filmpjes toegevoegd, zie verderop.

Trailer Carpool Karaoke: The Series

In de nieuwste trailer van Carpool Karaoke is te zien dat Apple verder gaat waar de originele reeks van James Cordon stopt. Hoewel de basis zich altijd in de auto begeeft, trekken verschillende sterren eropuit. Zo zien we de mannen van Metallica in een supermarkt en zingt John Legend een liedje in een wasserette. De nieuwe trailer van Carpool Karaoke wordt vergezeld door On the Road Again van Willie Nelson.

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Zoals eerder al bekend werd, zal Carpool Karaoke vanaf volgende week dinsdag 8 augustus van start gaan, exclusief op Apple Music. Om de serie te bekijken, moet je een betalende gebruiker van Apple Music zijn. Vanaf volgende week zal er elke week een nieuwe aflevering geplaatst worden. Elke aflevering duurt een half uur en in totaal gaat het om zestien afleveringen.

Onlangs kwam Carpool Karaoke nog in het nieuws, omdat de leadzanger van Linkin Park vlak na de opnames een einde aan zijn leven maakte. In de nog uit te zenden aflevering is leadzanger Chester Bennington en de overige bandleden te zien met The Hangover-acteur Ken Jeong. Het is nog niet duidelijk of deze aflevering in verband met het overlijden van Chester Bennington nog uitgezonden gaat worden.

Apple’s tweede eigen serie
Carpool Karaoke: The Series is Apple’s tweede eigen geproduceerde televisieserie voor Apple Music. Sinds begin juni kun je bij Apple Music ook Planet of the Apps kijken, een soort talentenshow voor appontwikkelaars. Deze show kon echter niet op al te goede kritieken rekenen. Carpool Karaoke is gebaseerd op een bestaand succes en heeft daardoor meer kans van slagen. Ook wordt Carpool Karaoke: The Series geproduceerd door James Cordon zelf. Daarnaast blijft Cordon door gaan met een korte versie van Carpool Karaoke in zijn eigen The Late Late Show with James Cordon.

Bekijk ook

Carpool Karaoke start op 8 augustus op Apple Music

Carpool Karaoke gaat officieel van start op 8 augustus op Apple Music. De show waarbij artiesten samen liedjes zingen in de auto zou oorspronkelijk al in april 2017 starten.

Update 4 augustus: nieuwe teasers voor Carpool Karaoke

Apple heeft twee nieuwe teaservideo’s uitgebracht, die je enthousiast moeten maken voor de premiere op 9 augustus. De eerste laat acteur Will Smith zien, die samen met James Corden de titelsong zingt van de tv-show ‘The Fresh Prince of Bel Air’. Will Smith speelde daarin de hoofdrol.

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Het andere filmpje is een compilatie uit verschillende afleveringen van Carpool Karaoke, waarbij wordt gezongen op het nummer ‘Get Up Off That Thing’ van James Brown.

https://www.youtube.com/watch?v=1iabPssyeNg

Apple Music

Apple Music is de betaalde muziekdienst van Apple. Vind het antwoord op veelgestelde vragen in onze Apple Music FAQ of neem meteen een abonnement! Apple Music biedt een catalogus van tientallen miljoenen nummers die je onbeperkt kan afspelen voor een vast bedrag per maand. Veel muziek is ook in lossless kwaliteit beschikbaar, evenals in ruimtelijke audio dankzij Dolby Atmos. Een speciale variant is Apple Music Classical, dat speciaal gericht is op klassieke muziek. Een abonnement op Apple Music is rechtstreeks af te sluiten bij Apple en is ook onderdeel van Apple One.

Apple Music

Reacties: 8 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.