Blurb maakt multimedia-ebooks op iPad publiceren mogelijk

Blurb maakt het voortaan mogelijk om multimedia-ebooks op de iPad te publiceren. De online tools zijn gratis te gebruiken en Blurb kan je ook helpen het boek bij de iBookstore in te dienen.

blurb ipad
Blurb heeft aangekondigd dat je nu ook ebooks kunt maken. Met een online tool voor het bewerken van boeken kun je een ebook voor de iPad maken. Je kunt er ook allerlei multimedia in opnemen. Blurb gaat je ook helpen om het boek in te dienen bij de iBookstore van Apple. Blurb zou op die manier een alternatief kunnen zijn voor iBook Author, het gratis tool van Apple.

Wil je onder eigen naam publiceren in de iBookstore, dan zul je wel een auteursaccount bij iTunes Connect moeten aanmaken en dat is tegenwoordig als particulier niet meer zo gemakkelijk. Maar ook als dat nog niet is gelukt kun je bij Blurb bezig gaan met het maken van je ebook. Je bepaalt zelf de lay-out en het ontwerp van het boek. Je kunt audio en video integreren en je kunt het boek overal en altijd laten zien aan vrienden en familie. Het maken van een Blurb-ebook voor de iPad is tijdelijk gratis. De tools om je boek te delen via sociale media en de online boekwinkel zijn ook gratis te gebruiken. De nieuwe dienst van Blurb is vooral handgi voor kookboeken, stripverhalen, kinderboeken en andere ebooks die veel illustraties en grafische elementen bevatten.

Meer info: Blurb

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 oktober 2012, 12:33
Categorie Apps
Onderwerpen ebook, facebook, ibooks, ipad

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.