iBell Mini verandert je iPhone in een traditionele wekker

De iBell Mini is een iPhone-accessoire met twee wekkerbellen. Hierdoor klinkt de wekker-applicatie van je iPhone als een ouderwetse wekker.

iBell MiniDe wekker-applicatie van de iPhone kan hartstikke handig zijn als je op een bepaald moment gewekt wil worden, maar de app mist soms het ouderwets vertrouwde gevoel van een gewone wekker. Verlang je terug naar een wekker met twee rinkelende bellen bovenop maar vind je zo’n apparaat tegelijkertijd te onhandig in gebruik, dan is de iBell Mini een leuke tussenweg. Dit iPhone-accessoire kan worden aangesloten op de 30-pins connector van je iPhone om een traditioneel wekkergeluid te produceren.

Er zijn twee varianten op de iBell Mini. Een compact model steekt uit de onderkant van je iPhone, waardoor je hem op je nachtkastje kunt leggen. Er is ook een dock met wekkerbellen, als je de iPhone liever rechtop zet. Het accessoire heeft geen batterijen nodig, omdat hij rechtstreeks op je iPhone is aangesloten.

Je kunt de iBell Mini bestellen vanaf 2 november 2012. Dan zal hij worden verkocht voor 38 dollar, omgerekend circa. 29 euro. Voor verzending naar Nederland of België wordt daar 16 dollar (circa. 12 euro) aan verzendkosten bovenop gerekend.

De iBell Mini is gemaakt voor de 30-pins connector. Heb je een iPhone 5, dan heb je ook een Lightning-adapter nodig.

Via 7gadgets.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 oktober 2012, 11:30
Categorie Accessoires
Onderwerp wekker

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.