Swissvoice ePure maakt van iPhone stijlvolle bureautelefoon

De Swissvoice ePure is een stijlvolle telefoon waar je de iPhone op kunt aansluiten. Vervolgens voer je gesprekken met de hoorn van de telefoon via de iPhone.

ePure SwissvoiceDoor je iPhone in de Swissvoice ePure te steken verandert hij in een ouderwetse bureautelefoon. Je kunt vervolgens de hoorn pakken om een telefoongesprek met anderen te voeren. De ePure is niet het eerste accessoire waar dit mee kan, maar oogt wel ontzettend fraai. Daarnaast belooft de maker dat de speakers in de ePure goed genoeg zijn om de telefoon ook als externe speaker voor muziek te gebruiken. Aan de binnenkant van de telefoonhoorn zitten knoppen om te wisselen tussen verschillende muziektracks.

Er zijn twee versies van de ePure voor je iPhone verkrijgbaar. Het duurste model kost 150 dollar en maakt verbinding met je iPhone via Bluetooth terwijl hij oplaadt in de dock. Bel je liever met draad, dan is er een goedkopere variant voor 140 dollar. Als je het ontwerp van de SwissVoice echt gaaf vindt is er ook een gewone telefoon die er precies hetzelfde uitziet. De SwissVoice-telefoons ondersteunen ook HD Voice, iets dat ook in combinatie met de iPhone 5 gebruikt kan worden. Om de docks op de iPhone 5 aan te sluiten heb je echter wel een Lightning-adapter nodig.

De iPhone-telefoons worden waarschijnlijk in de nabije toekomst verkocht via verschillende Nederlandse webshops. De gewone telefoon met soortgelijk ontwerp is onder andere via Centralpoint verkrijgbaar voor 61 euro (excl. BTW)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 oktober 2012, 14:04
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.