biteSMS 6.0 uitgebracht met volledige iOS 5-compatibiliteit (jailbreak)

biteSMS heeft een update naar 6.0 gekregen en is nu volledig compatibel met iOS 5. De app heeft een Quick Compose en Reply-functie om snel sms-berichten te kunnen schrijven. Ook is er een nieuwe interface.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

bitesms-update-ios5biteSMS was de afgelopen maanden bezig met een eindeloze betatest. Vandaag komt daar eindelijk een einde aan: biteSMS is verkrijgbaar via Cydia en bevat naast de gebruikelijke sms-functies een aantal extra’s. De interface is ook iets aangepast. biteSMS dient als vervanger voor de Berichten-app op je iPhone. De app is gratis te updaten als je al een eerdere versie van biteSMS had gekocht. biteSMS belooft dat je sneller een sms-bericht kunt schrijven en beantwoorden. Hiervoor zijn de functies Quick Compose en Quick Reply aanwezig.

Ook kun je sms-berichten inplannen met de functie Scheduled Messages, sms-berichten doorsturen met Auto-Forward en je berichten afschermen met een pincode. Je krijgt ook rapportages te zien of berichten zijn afgeleverd.

Nog wat andere functies: gebruik van Templates om snel een standaardberichtje te kunnen sturen. Signatures zijn bedoeld om je sms-berichten in stijl af te sluiten. En met Easy Pick Smileys kun je sneller een passende smiley in je bericht plaatsen. Versie 6.0 van de app heeft niet alleen ondersteuning voor iOS 5, maar ook een nieuw uiterlijk voor Quick Compose en Quick Reply. In de Quick Reply-functie is een snelkoppeling naar de wachtwoordblokkering toegevoegd. En je hebt nu de mogelijkheid om het standaard Berichten-icoon te gebruiken in plaats van het biteSMS-icoon.

Nieuwe gebruikers betalen $8,99 of gebruiken de versie met reclamebanners.

biteSMS is verkrijgbaar via de BigBoss-repo in Cydia.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 april 2013, 15:09
Categorie Jailbreak
Onderwerpen bitesms, jailbreak, sms

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.