Babyfoon 3G binnenkort op de Apple Watch – en zo ziet het eruit

Je kunt de Apple Watch ook gebruiken als babyfoon. Een update voor de iOS-app Babyfoon 3G gaat namelijk ondersteuning voor het horloge toevoegen. Een video geeft nu alvast een voorproefje.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Babyfoon-3G-Apple-Watch-staandDe iOS-app Babyfoon 3G gaat later dit jaar ook de Apple Watch ondersteunen, aldus de ontwikkelaars. Het wordt hierdoor mogelijk om vanaf je horloge een video van je kind te bekijken, of een notificatie te krijgen zodra de baby wakker wordt. In een korte video is te zien hoe de Apple Watch-app er precies uit zal zien.

Babyfoon 3G is één van de populairdere apps in Nederland. Zo staat de applicatie al maandenlang hoog in de hitlijsten van de Nederlandse App Store – vorige week stond Babyfoon 3G nog op de tiende plaats in de lijst met betaalde iPhone-apps. Met de app kun je een oude iPhone veranderen in een babyfoon, die je vervolgens vanaf je eigen iPhone bekijkt. Zodra er een geluid wordt gemaakt, pikt de babyfoon dit op.

De Apple Watch-app zal video’s tonen en een notificatie geven bij geluid, maar krijgt ook een speciaal informatieoverzicht. Hier zie je hoe lang het geleden is sinds het laatste geluid, hoe lang de babyfoon-functie al draait en hoe het met de iPhone-accu gesteld is. Dat gaat er als volgt uitzien volgens de ontwikkelaars:

De Apple Watch verschijnt pas in april 2015, maar ontwikkelaars kunnen met de beta van iOS 8.2 en WatchKit nu al apps voor het horloge maken. We zien daarom steeds meer vroege beelden van Apple Watch-apps opduiken. Een Nederlandse ontwikkelaar toonde aan iCulture onlangs nog een speciale weer-app, en we hebben ook de eerste beelden van NU.nl op de Apple Watch gepubliceerd.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 januari 2018, 10:59
Categorie Apps
Onderwerpen apple watch, babyfoon

Apple Watch

De Apple Watch is de smartwatch van Apple. Het allereerste model verscheen in 2015, met daarna elk jaar een nieuw model. Met de Apple Watch kun je je hartslag meten, activiteiten bijhouden, berichten ontvangen en versturen, apps installeren en ermee betalen met Apple Pay. Lees hier alles over de Apple Watch.

Apple Watch

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.