Apple Watch Ultra review planten

Reacties voor: ‘Apple stopt met ontwikkeling eigen Apple Watch-schermen (maar werkt nog wel aan microLED)’

Apple wil minder afhankelijk zijn van externe partijen zoals Samsung en LG en was daarom van plan om zelf schermen te gaan maken voor de verschillende Apple-devices. Maar nu lijkt dit plan voor een eigen Apple Watch-scherm geschrapt te zijn. Dit is waarom.

Reacties: 8 reacties

  1. Snap ik wel. In de VS is een beweging gaande dat bedrijven verplicht meer in het land zelf moeten produceren. Goede zaak. Hopelijk gaat dit deze beweging ook in EU ingezet worden. Stukje onafhankelijkheid.

    Reageer op Jaap Couro

  2. Hopelijk gaan ze dan ook beter Safire gebruiken. Een Apple Watch scherm leest nu nog te snel

    Reageer op Maarten

  3. Origineel geplaatst door Maarten
    Een Apple Watch scherm leest nu nog te snel

    Dat heb je met die moderne processoren… 😜

    Maar inderdaad, krassen ontstaan wel erg snel op de Apple Watch. Als ik dat vergelijk met mijn gewone horloge, wereld van verschil. En ik ben duidelijk niet erg voorzichtig met mijn gewone horloge.

    Reageer op Robenroute

  4. @Jaap Couro: Goed voor Amerika maar absoluut niet voor ons. Produktie in Amerika is zeker niet goedkoper. Verder worden Iphones e.d. verkocht in Nederland als zijnde verscheept uit de VS, hoewel momenteel dat spul nooit in de VS is geweest, maar rechtstreeks uit Azië komt.

    Reageer op Fred

  5. Laat ons alsjeblieft weten wanneer de eerste produkten geleverd worden met eigen scherm, die zal ik niet kopen, de daaropvolgende editie wel.
    Wat ik teveel merk is dat eerste modellen van Apple vaak de kwaliteit en problemen van een prototype hebben en de modellen daarna de goede produkten worden. Voorbeeld, de eerste Apple watch met single core processor, de iphone X versus de iphone XS, het nieuwe toetsenbord op de macbook, verschillende schermen met breek problemen etc etc.

    Reageer op Fred

  6. @Robenroute: Op mijn Apple Watch 2 en 5 nog nooit een kras gehad, en nu al 1,5 jaar op de 7 ook niks aan krassen te zien.

    Reageer op Dennis

  7. @Robenroute: Het hangt ook vanaf welk type glas je Apple Watch heeft. ion-X is ten opzichte van Saffier Kristal kras gevoeliger. Ik heb een Apple Watch series 2 wat saffier kristal bevat, tot op heden geen kras te bekennen. Wel heb ik hem per ongeluk op de tegelvloer laten vallen, toen was het wel einde oefening. Want saffier is wel weer breuk gevoeliger, het is de keuze die je maakt.

    Reageer op Lemco

  8. (Red.) Apple’s plannen om zelf een Apple Watch-scherm te maken, lijken van de baan.

    Reageer op Redactie iCulture.nl

Plaats een reactie

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.