Closeup van Apple Pride 2023 bandje

Nu te bestellen: het nieuwe Apple Watch Pride 2023-bandje (en zoveel kost ‘ie)

Het eerder aangekondigde nieuwe Apple Watch Pride Edition 2023-bandje is nu te bestellen. Het gaat om een traditioneel wit sportbandje met vrolijke gekleurde spikkels.

Apple Watch Pride 2023 sportbandje kopen

Het nieuwe sportbandje met Pride 2023-thema is vanaf nu bij Apple te bestellen. De eerste leveringen vinden vervolgens donderdag, op 25 mei 2023, plaats. Vanaf dat moment vind je het nieuwe Pride 2023-bandje ook in de fysieke Apple Stores. Het bandje is, zoals met alle normale sportbandjes, verkrijgbaar in 41mm en 45mm-versies. De 45mm-variant is ook geschikt voor de Apple Watch Ultra. Apple zegt dat het Pride 2023-bandje compatibel is met de Apple Watch Series 3 en nieuwer, maar het bandje past ook gewoon op de alleroudste modellen. Hou er wel rekening mee dat de bijbehorende Pride-feest-wijzerplaat alleen beschikbaar is op de Apple Watch Series 4 en nieuwer.

Bestellen: Apple Watch Pride 2023-sportbandje bij Apple voor €49,-

Hieronder volgt ons oorspronkelijke artikel van 9 mei met de aankondiging van het Pride 2023-bandje

Apple Watch Pride Edition 2023

Apple onthult half mei meestal de Apple Watch Pride Edition van dat jaar, voorafgaand aan de Pride-maand in de Verenigde Staten. Dit jaar is Apple er vroeg bij, want het Apple Watch Pride-bandje voor 2023 is officieel onthuld in een persbericht. Het is identiek aan de eerder gelekte versie. Het sportbandje komt op 23 mei beschikbaar in de Apple Store en kost net als de eerdere sportbandjes 49 euro. Daarnaast is er een wallpaper voor de iPhone en een wijzerplaat voor Apple Watch. Mooi of niet? We horen graag jullie mening!

Apple Watch Pride 2023 wallpaper

Altijd blijft het uiterlijk tot het laatste moment geheim, maar afgelopen april is het toch gelukt om al vroegtijdig een glimp op te vangen van het nieuwste design. De afbeeldingen stonden per ongeluk al op een server bij Apple en werden daarna snel weer weggehaald. Maar toen waren ze al ontdekt. Het uiteindelijke bandje is identiek aan het eerder gelekte design.

De nieuwe Pride-band doet een beetje denken aan hagelslag in meerdere kleuren. Los van de gekleurde confetti, is het bandje van zichzelf vrij simpel. Het is een wit traditioneel sportbandje, maar dus met een leuk patroontje erop. Het is niet zo dat elke versie uniek is met een iets ander patroontje, zoals eerder wel het geval was bij het Pride-sportbandje uit 2020. Op de bijpassende Pride-feest wijzerplaat laten de spikkels ook een animatie zien, zoals bij eerdere versies ook het geval was als je erop tikt of je arm optilt.

Apple Watch Pride Edition 2023

De Twitter-gebruikers @Aaronp613 en @nicolas09F9 werkten in april samen om het eerdere bewijs voor dit nieuwe bandje boven tafel te krijgen. Ze zitten meestal te speuren in betacode, maar deze afbeeldingen stonden dus al voor de aankondiging gewoon open en bloot op de Apple-server. Volgens Nicolas kreeg hij dinsdag een melding dat er iets was gewijzigd op een van de servers die hij in de gaten houdt. Het bleek dat het bestand com.apple.MobileAsset.ProductKit was bijgewerkt en daarin troffen ze deze afbeelding aan.

Klik om inhoud van Twitter te tonen.
Learn more in Twitter’s privacy policy.

Apple brengt soms meerdere Pride-bandjes uit: een normale en eentje van Nike. Dit jaar is het dus bij één bandje gebleven. De speciale Apple Watch Nike+ collectie is vorig jaar verdwenen en er worden nu alleen nog losse Nike-bandjes verkocht. Je betaalt er bij Apple €49 euro voor, terwijl de duurdere modellen €99 kosten. Vanaf 23 mei is het Pride 2023-bandje verkrijgbaar voor €49,-.

Bekijk ook

Apple Watch Pride-horlogebandjes van 2016 tot nu

Apple brengt sinds 2016 speciale Pride-horlogebandjes uit. Elk jaar kwam er een ander design en voor liefhebbers is het leuk om ze allemaal te verzamelen. Toon je ware kleuren met deze Apple Watch Pride-horlogebandjes in regenboogkleuren!

Revisiegeschiedenis:

  • 2023 - 09 mei: Het Pride-bandje is nu officieel aangekondigd. We hebben het artikel bijgewerkt.

Apple Watch

De Apple Watch is de smartwatch van Apple. Het allereerste model verscheen in 2015 en daarna verscheen er elk jaar een nieuwe generatie. Met de Apple Watch kun je je hartslag meten, berichten ontvangen en versturen, apps installeren en betalen met Apple Pay. Wil je een Apple Watch kopen, bekijk dan de verschillende Apple Watch-modellen die momenteel verkrijgbaar zijn. Je kunt je smartwatch steeds een ander uiterlijk geven met Apple Watch-horlogebandjes.

Apple Watch

Reacties: 9 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.