Apple Watch Series 3 met water.

Met deze Apple Watch-modellen en -bandjes gaat Apple het najaar in

De Apple Watch Series 3 komt weer in allerlei configuraties beschikbaar. Welke modellen van de Apple Watch kun je dit najaar kopen en hoe zit het met de bandjes? Bekijk hier de nieuwe line-up voor 2017.

De Apple Watch Series 3 is Apple’s nieuwste slimme horloge. Deze heeft een verbeterde en snellere chip en is in een aantal configuraties verkrijgbaar. Hoe ziet het Apple Watch-assortiment er dit najaar uit? In dit artikel kijken we naar de beschikbare modellen, zodat je weet welke je vrijdagochtend 15 september kunt pre-orderen. Ook kijken we naar de nieuwste bandjes die je erbij kunt kopen.

Apple Watch Series 3 met water.

Apple Watch-assortiment najaar 2017

Apple presenteerde tijdens het iPhone-event de Apple Watch Series 3. Veruit de belangrijkste functie van de Series 3 is de ingebouwde 4G-verbinding. Echter biedt Apple het model met 4G in Nederland en België niet aan, waardoor je alleen de Apple Watch Series 3 zonder 4G-verbinding kunt kopen. Het verschil met de Apple Watch Series 2 is daardoor minimaal. De Apple Watch Series 3 heeft de nieuwe snellere S3-chip en een nieuwe W2 Wireless Chip. Ook kan Siri nu praten op de Apple Watch Series 3 en zit er een barometrische hoogtemeter in. Verdere grote aanpassingen ten opzichte van de Apple Watch Series 2 zijn er helaas niet.

Je kunt terecht bij de volgende winkels:

  • De online Apple Store (pre-order vanaf 15 september 2017 9:01 uur)
  • Apple Stores in Amsterdam, Brussel, Den Haag en Haarlem (vanaf 22 september 2017)
  • Apple Premium Resellers, waaronder AMac en andere APR’s
  • Media Markt en andere bekende winkelketens

Het assortiment van de Apple Watches is door de afwezigheid van het 4G-model in Nederland nogal karig. Je kunt nu kiezen uit vier modellen van de Apple Watch Series 3 (allemaal aluminium), twee modellen van de Apple Watch Nike+ (ook een Series 3-model) en twee versies van de Apple Watch Series 1. De Apple Watch Series 2 wordt niet meer door Apple verkocht. In onderstaande tabel zie je welke modellen, kleuren en bandjes standaard bij Apple te koop zijn.

Bekijk grafiek iPhone line-up najaar 2017.

Zoals in de tabel te zien is, is de roestvrij stalen Apple Watch én de Apple Watch Edition niet meer in Nederland verkrijgbaar. Deze kastmaterialen zijn alleen nog te koop in combinatie met de 4G-versie, maar dit model wordt niet in Nederland verkocht. In onderstaand artikel lees je meer over het gebruik van de Apple Watch Series 3 met 4G in Nederland.

Nieuwe Apple Watch-bandjes: geweven sportbandje, nieuwe kleuren

Apple heeft naast de nieuwe Apple Watch Series 3, ook enkele nieuwe bandjes aangekondigd. Allereerst is er het compleet nieuwe geweven sportbandje. Dit bandje is een soort kruising tussen de Milanese loop en het geweven nylon bandje. Het geweven sportbandje is ook van nylon, maar sluit je af met een soort klittenband. Dit bandje komt in totaal in acht verschillende kleuren, waaronder neongeel, neonroze, middernachtblauw en zwart. Het geweven sportbandje kost €59.

Apple Watch geweven sportbandje.

Sportbandje

Apple brengt het normale sportbandje (€59) in nieuwe kleuren op de markt. Het gaat om onder andere rozenrood, donker kobalt en paarsblauw. Je hebt nu de keuze uit:

  • Nieuw: Rozenrood, donker kobalt, paarsblauw, donker olijfgroen, zacht wit, grijs
  • In het assortiment gebleven: nevelblauw, mistgrijs, rozenkwarts, middernachtblauw, zwart, wit, (PRODUCT)RED
  • Uit het assortiment: flamingo, stuifmeelgeel, cameliarood, kiezelgrijs, azuurblauw, geel, betongrijs, oceaanblauw, cacao

Apple Watch Series 3 met geruite nylon bandje.

Geweven nylon

Naast de bestaande geweven nylon bandjes, zijn er nu ook geruite versies van beschikbaar. Ook deze versie kost €59 en komt in meerdere kleuren:

  • Nieuw: donker olijfgroen (geruit), middernachtblauw (geruit), wit (geruit), sinaasappel (geruit), messenrood (geruit), zwart (geruit), wit (gestreept), middernachtblauw (gestreept), zwart (gestreept)
  • In het assortiment gebleven: bessenrood (gestreept), oranje, stuifmeelgeel, rood, tahoe-blauw
  • Uit het assortiment: middernachtblauw (egaal), parelgrijs (egaal), zwart (egaal), roze/middernachtblauw (egaal), space-oranje/antraciet (egaal)

Tot slot zijn er nog enkele nieuwe Nike-bandjes (€59) en nieuwe kleuren voor het leren bandje met klassieke gesp (€159) en het gewone leren bandje (€159). De schakelarmband (vanaf €509) en het Milanese bandje (vanaf €159) zijn ook nog steeds te koop.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 september 2017, 18:48
Categorie iDevices
Onderwerp apple watch series 3
Devices Apple Watch Series 1, Apple Watch Series 3

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.