Apple Watch vanaf 19 september in België verkrijgbaar

De Apple Watch is vanaf 19 september officieel in België te koop, via APR's, winkelketens zoals Fnac en bij de Apple Store Brussel.

apple-watch-turkije
De Apple Watch zal vanaf 19 september in België verkrijgbaar zijn. Eerder kondigde Apple de beschikbaarheid al in een persbericht aan, met de belofte dat de Apple Watch per direct in de Belgische online Apple Store verkrijgbaar zou zijn. Dat bleek niet het geval, want er verscheen geen bestelknop bij de horloges. Als op zaterdag 19 september 2015 de deuren van de Apple Store Brussel openen, zal dat ook het eerste moment zijn waarop je de Apple Watch kunt aanschaffen. De Apple Watch is in België vanaf €419 verkrijgbaar.


Het 42mm Sport-model kost €469 en voor de roestvrijstalen editie ben je voor de 38mm en 42mm uitvoering respectievelijk €669 en €719 kwijt.

De Apple Watch was de afgelopen dagen al wel te bestellen via de online winkel van Fnac, maar de officiële start van de verkoop begint dus zaterdag.

In Apple’s eerdere persbericht van 9 september was te lezen:

Apple Watch is vanaf vandaag verkrijgbaar op Apple.com/benl en binnen een paar dagen ook bij bepaalde erkende Apple resellers, speciaalzaken en warenhuizen.

Je kunt dus ook terecht bij diverse winkeliers, zoals het eerder genoemde Fnac. Bij aanschaffen via een APR of andere winkelketens zul je ook even moeten kijken of ze al Apple Watch-modellen op voorraad hebben.

Apple Watch bandjes Brussel.

In de Apple Store Brussel zijn de horlogebandjes al prominent aanwezig. Ook de nieuwe bandjes die vorige week werden aangekondigd. Wellicht kun je er ook al de goudkleurige Apple Watch-modellen kunnen bewonderen.

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Tipgever: @baroquehoedown en andere tipgevers

Apple Watch

De Apple Watch is de smartwatch van Apple. Het allereerste model verscheen in 2015 en daarna verscheen er elk jaar een nieuwe generatie. Met de Apple Watch kun je je hartslag meten, berichten ontvangen en versturen, apps installeren en betalen met Apple Pay. Wil je een Apple Watch kopen, bekijk dan de verschillende Apple Watch-modellen die momenteel verkrijgbaar zijn. Je kunt je smartwatch steeds een ander uiterlijk geven met Apple Watch-horlogebandjes.

Apple Watch

Reacties: 15 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.