De eerste Belgische Apple Store gaat op 19 september open.

Eerste wachtende bij Apple Store Brussel

De eerste wachtende staat bij Apple Store Brussel. Vanaf vandaag mocht de pers alvast een kijkje nemen, maar iedereen kan nu al het interieur bewonderen.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

De Belgische pers kreeg vandaag de mogelijkheid om de Apple Store Brussel alvast te fotograferen. Het leidde tot leuke fotoseries en filmpjes op de websites van bijvoorbeeld DataNews en HLN. Elke voorbijganger kan trouwens ook moeiteloos rondkijken in de nieuwe Apple Store Brussel, dankzij de gigantische glazen gevel. En: de eerste wachtenden zijn al gesignaleerd!

De Apple Store Brussel gaat op zaterdag om 10:00 uur open voor het publiek. Dat duurt nog even, maar het weerhield een enthousiaste Apple-fan niet, om alvast in de rij te gaan zitten.

Wachtende jongen bij Apple Store Brussel.
Foto (c) Stefaan Lesage

Volgens een twitteraar gaat het om een jongen uit China, die zaterdag als eerste naar binnen wil lopen. Hij heeft eten en een tent mee. De jongeman kreeg flink wat belangstelling te verwerken: de Belgische pers stond in drommen rondom de jongen, om foto’s en video’s te maken en om hem te interviewen. Als het doel van de jongen was om publiciteit te krijgen, dan is dat in ieder geval gelukt. Zelf zegt hij in ieder geval: “Ik ben een beetje gek.”

Nu de winkel nog gesloten is, is er al voldoende te zien: grote glaspanelen aan de buitenkant geven onbelemmerd zicht op het interieur. Mocht je in de buurt zijn, loop dan zeker even langs. Of wacht tot aanstaande zaterdag als de Apple Store Brussel officieel open gaat. iCulture is erbij! Helaas zullen er geen t-shirts worden uitgedeeld, wel een kaart met strips.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 september 2015, 16:16
Categorie Apple
Onderwerpen apple store, brussel

Apple Store

Lees alles over de Apple Store: waar vind je Apple Stores, wat is er zo bijzonder aan en hoe kun je er terecht voor reparaties? Hieronder vind je alle info op een rij!

Apple Store

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.