Apple Watch Event nu op Apple TV beschikbaar

Het Apple Events-kanaal is weer beschikbaar voor Apple TV. Je kunt er het Spring Forward-event live mee bekijken.
Sander Kleijn - · Laatst bijgewerkt:

Apple Event Spring Forward
Sinds vanochtend is het Apple Events-kanaal weer beschikbaar op de Apple TV. Via dit kanaal kun je vanavond om 18:00 Nederlandse tijd het Spring Forward media-evenement live meekijken. Als je het eventskanaal niet automatisch in het hoofdmenu ziet, herstart je Apple TV dan even via Instellingen > Algemeen > Herstart of zorg dat je de laatste iOS-versie op je Apple TV draait.


Spring Forward Apple TV

Geen Apple TV?
Heb je geen Apple TV, maar wil je het evenement wel thuis volgen? Dan kun je op iOS- en Mac-apparaten de livestream volgen via de Apple-website. Daar staat nu al een pagina klaar waarop de livestream vanaf 18:00 te bezichtigen valt. Je hoeft dus alleen maar op de volgende link te drukken of in Safari navigeren naar apple.com/live.

Livestream kijken op Windows en Android

Officieel werkt de livestream alleen in Safari op OS X, iPhone, iPad en Apple TV. Maar heb je een Windows-computer of een Android-smartphone, dan kun je ook kijken dankzij een truc. Dit werkt als volgt:

  1. Installeer VLC op je Windows-computer of Android-toestel.
  2. Ga naar het tabblad Media en kies Open Network Stream.
  3. Vul deze link in:

    http://p.events-delivery.apple.com.edgesuite.net/1503ohibasdvoihbasfdv/m3u8/atv_mvp.m3u8

  4. Druk om 18:00 uur Nederlandse tijd op Play. Het is voor die tijd nog niet mogelijk om te kijken.

Naast de officiële introductie van de Apple Watch zal Apple vermoedelijk nog een aantal andere aankondigingen doen. Onze verwachtingen kun je lezen in het Spring Forward-artikel.

Apple Watch

De Apple Watch is de smartwatch van Apple. Het allereerste model verscheen in 2015 en daarna verscheen er elk jaar een nieuwe generatie. Met de Apple Watch kun je je hartslag meten, berichten ontvangen en versturen, apps installeren en betalen met Apple Pay. Wil je een Apple Watch kopen, bekijk dan de verschillende Apple Watch-modellen die momenteel verkrijgbaar zijn. Je kunt je smartwatch steeds een ander uiterlijk geven met Apple Watch-horlogebandjes.

Apple Watch

Reacties: 13 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.