Geruchten over Apple Watch Series 3

‘Apple Watch Series 3 klaar voor productie’

De Apple Watch Series 3 is zo goed als klaar. Apple zou bezig zijn met de laatste tests voor het productieproces. De massaproductie kan nu snel beginnen.

De Apple Watch Series 3 is zo goed als klaar. Apple zou bezig zijn met de laatste tests voor het productieproces. De massaproductie kan nu snel beginnen.


Geruchten over Apple Watch Series 3

Apple Watch Series 3 klaar voor productie

Dat beweert de Chineestalige website Economic Daily News. Ze baseren zich op bronnen uit de toeleveringsketen, waaruit blijkt dat de Taiwanese fabrikant Quanta alles op orde heeft om de nieuwe Apple Watch in het vierde kwartaal van 2017 te gaan leveren. Dit sluit aan op een aankondiging in september, samen met de nieuwe iPhones en mogelijk ook een Apple TV 5.

Als Apple hetzelfde tijdsplan hanteert als vorig jaar kunnen we de Apple Watch Series 3 vanaf september in de winkel vinden. Vorig jaar verscheen de Apple Watch Series 2 gelijktijdig met de iPhone 7.

De Chinese website citeert ook KGI-analist Ming-Chi Kuo, die onlangs beweerde dat de Apple Watch Series 3 beschikbaar komt in modellen met alleen Wi-Fi en modellen met Wi-Fi en LTE. Daarbij kun je nog steeds kiezen voor 38mm en 42mm. De LTE-modellen zullen worden voorzien van een ingebouwde SIM, maar kan niet gebruikt worden om mee te bellen. Bellen met VoIP is wel mogelijk. Verder zou de Apple Watch Series 3 beschikken over een langere batterijduur en betere performance. Ook zijn er geluiden dat het horloge een ander design krijgt, aldus Apple-blogger John Gruber.

Er gaan nog andere geruchten over het nieuwe model, zoals modulaire bandjes, een bandje met haptische feedback en een ingebouwde batterij. Ook zou Apple meer aandacht willen besteden aan medische functies.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

4 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.