Steve Jobs Theater in dronevideo van Apple Park.

Nieuwste dronevideo van Apple Park toont Steve Jobs Theater en nog meer bomen

Er is weer een nieuwe dronevideo van Apple Park verschenen. In deze dronevideo zie je meer van het Steve Jobs Theater, maar ook de andere gebouwen komen aan bod. Ook zijn er nog meer bomen te zien.

Steve Jobs Theater in dronevideo van Apple Park.
Het is alweer even geleden dat we voor het laatst schreven over een nieuwe dronevideo van het Apple Park. Apple zou een verbod willen op de dronevideo’s boven Apple Park, maar van dat verbod is nog weinig te merken. De bekende dronefilmer Matthew Roberts is namelijk terug met zijn nieuwste dronevideo van het Apple Park met onder andere het Steve Jobs Theater.

Dronevideo Apple Park met Steve Jobs Theater

In de nieuwe dronevideo zijn de vorderingen die gemaakt zijn weer zichtbaar, al is het verschil met de vorige video wel kleiner dan voorheen. In de video komt wel het Steve Jobs Theater mooi in beeld, de plek waar Apple toekomstige evenementen zal organiseren. Het Steve Jobs Theater bestaat uit een glazen wand, terwijl het theater zelf zich ondergronds bevindt.

In de video is daarnaast goed te zien hoe groot het gebied eigenlijk is. Het Apple Park betrekt een groot uitgestrekt gebied, waar vooral de grote hoeveelheid bomen opvalt. Sinds de laatste tijd zijn er dan ook weer een hoop bomen bijgekomen, vooral middenin het ronde hoofdkantoor. In totaal zou Apple meer dan 9000 bomen gaan planten. Toch zijn er nog veel kale plekken te zien waar nog hard gewerkt wordt met bulldozers en ander grof geschut.

Apple heeft gelukkig nog even de tijd. De eerste werknemers hebben al hun intrek genomen, maar de volledige verhuizing wordt eind dit jaar afgerond. Jony Ive en zijn mensen van de designafdeling is het laatste team dat naar het nieuwe hoofdkantoor verhuist. Deze verhuizing staat dus gepland voor eind dit jaar, waardoor iedereen het nieuwe jaar in een compleet nieuw kantoor begint. In een uitgebreid interview vorige maand onthulde Jony Ive meerdere details over het nieuwe Apple Park en liet hij zich ook uit over het mogelijke bomentekort.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 augustus 2017, 18:57
Categorie Apple
Onderwerp apple park

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.