iCloud op een MacBook

Apple verstopt vacatures in iCloud

Apple heeft in iCloud vacatures verstopt, bedoeld voor software engineers en andere IT-medewerkers. Je krijgt het alleen te zien als je de error console in Safari gebruikt.

Net als veel techbedrijven in Silicon Valley heeft Apple grote behoefte aan goed IT-personeel. Hoe vind je die? Op plekken waar alleen techneuten kijken. Apple blijkt in iCloud een aantal vacatures te hebben verstopt, maar je krijgt ze alleen te zien als je de error console van Safari opent.


iCloud vacatures

iCloud-vacatures in iCloud

Je kunt het zelf controleren door naar iCloud.com te gaan en in te loggen. Klik je vervolgens met je rechtermuisknop en kies je Inspecteer element, dan kun je naar het tabblad Console bladeren. Een lachend wolkje probeert programmeurs ervan te overtuigen dat een toekomst bij Apple in het verschiet ligt – mits je aan de benodigde opleiding en ervaring voldoet. De advertentie verwijst je door naar www.icloud.com/jobs waar je een achttal vacatures vindt, van software engineer tot iCloud Automation Engineer. Zie je dat laatste wel zitten, dan heb je kennis van Jenkins, Dev OP’s, Ruby, Python, Javascript, WebDriver IO Automation en meer nodig. Heb je bovendien kennis van Calabash, Frank of UIAutomation, dan maak je nog meer kans op zo’n felbeheerde baan in Cupertino en omgeving.

Geen nieuwe vacatures in Benelux
Nu we toch weer even op de vacaturesite van Apple moesten rondkijken, hebben we meteen even de banen gecheckt die in Nederland en België beschikbaar zijn. Daar vonden we helaas geen aanwijzingen voor nieuwe Apple Stores in Nederland of België.

Apple Store Brussel, buitenkant in de avond

Apple zoekt nog steeds divers winkelpersoneel in Brussel, Amsterdam, Haarlem en Den Haag, maar niet in andere steden. De vacatures staan (zoals gebruikelijk) allemaal op de datum van vandaag, maar dat wil niet zeggen dat ze vandaag nieuw zijn toegevoegd. Bij winkelvacatures wordt de publicatiedatum dagelijks bijgewerkt.

Bron: Macrumors-forum

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
27 juli 2016 om 10:49
Onderwerpen
,
Categorie
Apple
2 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.