Apple Store Brussel, kijkje in de winkel met bomen

Apple TV 4 ligt vanaf vrijdag 30 oktober in de winkels

De fysieke Apple Stores gaan de Apple TV vanaf aanstaande vrijdag 30 oktober verkopen, zo blijkt uit informatie van verkoopmedewerkers van de Apple Store.

Apple Store Brussel, bomen in de winkel
De nieuwe Apple TV is al een paar dagen in pre-order te bestellen en zal vanaf vrijdag worden uitgeleverd aan de eerste klanten. Wil je liever je Apple TV in de winkel halen, dan kan dat vanaf vrijdag. In ieder geval in de Amerikaanse Apple Stores zal de nieuwe tv-box verkrijgbaar zijn voor de adviesprijs van €179 of €229. Diverse winkels zullen in de nacht van donderdag op vrijdag worden omgebouwd, om alle aandacht te richten op de nieuwe Apple TV.

Apple-medewerkers hebben aangegeven dat er bij de Apple Stores al een eerste voorraad Apple TV’s is afgeleverd. Of dat ook voor de Nederlandse en Belgische Apple Stores geldt, zijn we nog aan het uitzoeken. Daarnaast zal de Apple TV 4 verkrijgbaar zijn bij diverse resellers in Nederland en België. Zij konden het nieuwe tv-kastje de afgelopen dagen al inkopen en zullen dus vroeg van de partij zijn.

Dit betaal je voor de Apple TV en de diverse accessoires:

  • 32GB Apple TV 4: €179
  • 64GB Apple TV 4: €229
  • Siri Remote: €89
  • Polsbandje voor de remote: €15

Twijfel je nog welk model je moet hebben, dan hebben we een handige gids gemaakt waarin wordt uitgelegd of de 32GB Apple TV of de 64GB Apple TV voor jou het meest optimaal is;

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 oktober 2015, 17:19
Categorieën Accessoires, iDevices
Onderwerpen apple store, apple tv

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.