Stuur videoberichten met een leuke filter in Skype.

Skype krijgt update met filters voor videoberichten en 3D Touch

Skype voor iOS heeft een update gekregen met twee fijne nieuwe functies. Je kunt vanaf nu videoberichten sturen met een leuke filter, terwijl iPhone 6s-eigenaren 3D Touch kunnen gebruiken.
Benjamin Kuijten - · Laatst bijgewerkt:

Microsoft heeft Skype voorzien van een handige nieuwe update die verschillende nieuwe functies toevoegt. Nieuw zijn de speciale filters die je kunt gebruiken bij het opnemen van een videobericht. Ook is Skype helemaal klaar om gebruikt te worden met 3D Touch. Zowel Peek en Pop als Quick Actions worden nu ondersteund.

Skype-videoberichten opnemen met grappige filters

Met videoberichten kun je korte berichten opnemen en die naar je contacten versturen. Bij het opnemen van deze videoboodschappen kun je ook kiezen voor grappige filters die je via een menu linksonder kunt bereiken. Voeg bijvoorbeeld zwevende ballonnen toe of zet jezelf in een röntgenfoto-achtig effectje. Een leuk idee voor Halloween is om een spookachtig filmpje op te nemen met de nodige griezelige effecten.

Stuur videoberichten met een leuke filter in Skype.

Skype krijgt 3D Touch met Peek en Pop

Versie 6.5 voegt ook 3D Touch-ondersteuning toe aan de Skype-app, waardoor eigenaren met een iPhone 6s en iPhone 6s Plus sneller bij belangrijke functies kunnen komen. Door hard op het appicoon te drukken kun je direct springen naar het creëren van een nieuwe chat, het invoeren van een nummer of het zoeken naar een contact. Via Peek en Pop kun je hard op een conversatie drukken om een glimp op te vangen van de laatst verstuurde berichten. Schuif je deze omhoog, dan krijg je nog meer opties voorgeschoteld. Door nog harder te drukken, Pop je de conversatie open. Dit werkt ook in chatgesprekken zelf als iemand jou een afbeelding, link, locatie of contact stuurt. Even Peeken met een harde druk op het scherm, waarna je deze open Popt met met nóg een hardere druk.

Skype heeft 3D Touch en Peek en Pop.

Verder heeft de update het makkelijker gemaakt om gesprekken te verbergen en te verwijderen. Veeg een contact opzij of tik op Wijzig om een heel gesprek te verwijderen of te verbergen van je lijst met recente gesprekken. Ook het delen van Skype-contacten gaat nu eenvoudiger.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 oktober 2015, 17:53
Categorie Apps
Onderwerpen 3d touch, skype

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.