Nieuwe Apple TV

Dagaanbieding: flinke korting op Apple TV 4

De Apple TV 4 is vandaag extra goedkoop verkrijgbaar als dagaanbieding, waarbij je zowel korting krijgt op de 32GB- als de 64GB-variant.

Nieuwe Apple TV

Het is weer zover: de Apple TV is opnieuw als dagaanbieding via 1DayFly verkrijgbaar. Het is een interessante dagaanbieding voor mensen die nog van plan waren de nieuwe Apple TV aan te schaffen. Alleen vandaag geldt de speciale actieprijs van €149 vanaf het instapmodel.

Apple TV met korting

In november en december bood 1DayFly de nieuwste Apple TV ook al met extra korting aan, maar mocht je die dagaanbiedingen gemist hebben dan is er vandaag alsnog een kans. Normaal gesproken betaal je €179 voor de Apple TV met een opslagcapaciteit van 32GB. Nu is dat €149 dus een korting van dertig euro. Er komen nog wel verzendkosten (€6,95) bij. De Apple TV met 64GB opslagruimte kost je normaal gesproken €229, maar de prijs is nu verlaagd naar €199 als gebruik maakt van de dagaanbieding. Die geldt uiteraard alleen vandaag en zolang de voorraad strekt. De levertijd is ongeveer een week.

Kopen: Apple TV 4 (€149,95 en €199,95)

Apple TV 4: iets voor jou?
Als je iCulture de afgelopen maanden in de gaten gehouden hebt, zul je de Apple TV 4 ongetwijfeld meerdere malen voorbij hebben zien komen. De opvolger van de Apple TV 3 maakt grote stappen voorwaarts, onder meer met de vernieuwde Siri Remote en het tvOS-besturingssysteem. Welke van de twee moet je hebben? Eerlijk gezegd hebben we op de redactie inmiddels beide modellen, maar we zijn bij 32GB nog niet tegen de maximale opslagruimte aangelopen. Als je van plan bent om extreem veel apps te installeren (honderden of zelfs duizenden) is het wel aan te raden om het 64GB-model te kopen. Maar voor alle andere mensen is 32GB wel voldoende.

De modellen zijn volgens iCulture-lezers die er eerder eentje hebben besteld afkomstig uit Oost-Europa, maar dat maakt niet uit. Bij de ingebruikname kies je gewoon Nederlands als taal. Er zit een Siri Remote bij, maar geen handleiding.

Twijfel je nog over het aanschaffen van een nieuwe Apple TV? Lees dan onze review waarin we de plus- en minpunten voor je op een rijtje zetten.

Kopen: Apple TV 4 (€149,95 en €199,95)

Revisiegeschiedenis:

  • 2016 - 24 januari: Omdat de actie wordt herhaald hebben we dit artikel aangepast en opnieuw gepubliceerd.
  • 2015 - 22 december: Dit artikel verscheen eerder op 20 november op iCulture, toen de Apple TV 4 ook al in de aanbieding was.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 januari 2016, 17:33
Categorie iDevices
Onderwerpen apple tv, korting

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.