Apple support twitter.

Apple start @AppleSupport Twitter-account met tips en trucs

Apple is een nieuw Twitter-account begonnen in de vorm van Apple Support. Gebruikers kunnen bij @AppleSupport terecht voor vragen over Apple-producten en tips voor iOS-apps.

Apple support twitter.

Apple is vanaf vandaag weer wat prominenter aanwezig op Twitter. @AppleSupport is een speciaal account om gebruikers tips te geven over Apple-apps en prangende vragen te beantwoorden.

Het account is te volgen via deze link, en gaat zich inzetten om problemen van Apple-gebruikers op te lossen. Ook laten ze met afbeeldingen korte tips zien, bijvoorbeeld voor de Notities-app. In een van de eerste tweets leggen ze aan de hand van vier afbeeldingen uit hoe je een standaardnotitie ombouwt tot takenlijst.

@AppleSupport helpt ook individuele gebruikers

Naast het geven van tips zal AppleSupport ook contact opnemen met mensen die hulp nodig hebben met hun Apple-apparatuur. Via een tweet laat Apple weten je bericht gezien te hebben, en kun je vervolgens de situatie uitleggen in een privébericht. Als de oplossing in 140 tekens past, krijg je direct een oplossing als reactie.

Binnen een paar minuten werd het account al gevolgd door meer dan drieduizend mensen, dus als je snel antwoord op je vraag wilt, is het waarschijnlijk sneller om op de ouderwetse manier met Apple Support contact op te nemen. Via het onderstaande artikel lees je precies hoe dit in zijn werk gaat. Een andere optie is natuurlijk om @iCulture op de voet te (blijven) volgen, want door de jaren heen hebben we al een flinke collectie iOS en Mac tips geschreven, gewoon in het Nederlands. Voor Nederlandse support kun je daarnaast terecht op ons uitgebreide forum of via sociale media.

Apple Support vanaf nu op Twitter

Apple is al langer actief aanwezig op Twitter, bijvoorbeeld met het account @AppStore. Voor problemen met Apple Music kunnen luisteraars terecht bij het account @AppleMusicHelp, terwijl je voor informatie over de nieuwste games het @AppStoreGames-account van Apple kunt volgen.

Momenteel volgt het gloednieuwe account @AppleSupport 18 andere Twitter-accounts, waaronder @tim_cook, @cue, @angelaahrendts en @pschiller.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 maart 2016, 14:45
Categorie Apple
Onderwerpen support, twitter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.