Apple Store offline in afwachting van nieuwe iPods

De Apple Store is tijdelijk offline gegaan, in afwachting van de nieuwe iPods. Volgens eerder gelekte informatie komt er een nieuwe iPod touch, nano en shuffle.
Redactie iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

apple store offlineDe online Apple Store is tijdelijk offline gegaan. Achter de schermen bereidt Apple zich waarschijnlijk voor op nieuwe iPods. Uit informatie in iTunes 12.2 bleek dat Apple van plan is om iPods in nieuwe kleurtjes uit te brengen. Ook wordt er gesproken over een grote update van de iPod touch, die technisch gezien sterk verbeterd zal worden. We verwachten de Apple Store later vandaag weer online zal zetten en laten dan meteen weten wat er nieuw is.


De iPods zijn inmiddels te koop via de online Apple Store.

Dat de Apple Store offline is, is eigenlijk meer een traditie, dan dat het echt noodzakelijk is om de store offline te halen. Apple zal volgens berichten een nieuwe iPod touch, iPod shuffle en iPod nano uitbrengen. Deze zullen beschikbaar zijn in roze, goud en een donkere kleur blauw.

Nieuwe-iPod-Kleuren

Bij de ipod nano en iPod shuffle worden geen nieuwe functies verwacht. De iPod touch zal in de zesde generatie beschikbaar komen, met deze grote verbeteringen:

  • Verbeterde camera: van 5 naar 8 megapixels, vergelijkbaar met de iPhone 6.
  • Nieuwe 64-bit chip voor snellere prestaties en betere graphics.
  • M7- of M8-chip voor meten van beweging.
  • iOS 8.4 met Apple Music voorgeïnstalleerd.
  • Nieuw 128GB-model, met daarnaast een 64GB-model.

Het uiterlijk van de iPods zal vermoedelijk hetzelfde blijven.

Apple Store

Lees alles over de Apple Store, de eigen winkel van Apple. Nederland kent drie Apple Stores en België één, maar wereldwijd gaat het om honderden locaties. Ook heeft Apple de online Apple Store. Waar vind je de officiële Apple Stores, wat is er zo bijzonder aan en hoe kun je er terecht voor reparaties? Hieronder vind je alle info op een rij!

Apple Store

Reacties: 9 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.