ipod-familie-nieuwe-kleuren

Apple onthult nieuwe iPods (2015-modellen)

Na een paar weken van geruchten is het nu officieel: Apple heeft zojuist nieuwe iPods voor de 2015-collectie onthuld. Lees er hier alles over.
Redactie - · Laatst bijgewerkt:

iPod touch A8 processor

Apple heeft voor het eerst in lange tijd nieuwe iPods aangekondigd. De iPods zijn verkrijgbaar in nieuwe kleuren.

Grote update voor iPod touch

De grootste update is voor de iPod touch, die is voorzien van een 8-megapixelcamera zoals in de iPhone 6 en iPad Air 2. Een A8 64-bits-processor maakt de iPod touch sneller dan zijn voorgangers. Daarnaast heeft de iPod touch een M8-coprocessor gekregen die bewegingsdata bijhoudt voor in de Gezondheid-app. De nieuwe iPod draait iOS 8.4 en is meteen in combinatie met Apple Music te gebruiken. Daarnaast is er een nieuw model met 128GB aan opslag. De prijzen zijn als volgt:

Meer informatie: iPod touch in Apple Store

Nieuwe kleuren voor iPod nano, iPod shuffle en iPod touch

iPod shuffleMinder significant is de upgrade voor de iPod shuffle en iPod nano. Beide iPods hebben nieuwe kleuren gekregen, waardoor ze verkrijgbaar zijn in het goud, roze en donkerblauw. Deze drie kleuren zijn ook beschikbaar voor de nieuwe iPod touch.

ipod-nano-kleuren-2015

Geen verrassing

De nieuwe kleuren voor de iPods werden eerder al ontdekt in iTunes 12.2. Oplettende gebruikers ontdekten afbeeldingen van de iPods tijdens het instellen van een nieuwe iPod. Daaruit was af te leiden dat Apple bezig was met een iPod touch, iPod nano en iPod shuffle in nieuwe kleuren. Ook het serienummer van de iPods bleek gewijzigd te zijn in de nieuwe versie van iTunes. Apple lijkt niet erg zorgvuldig te zijn omgesprongen met het geheimhouden van de nieuwe iPods. Als vermoedelijke datum werd 14 juli genoemd.

Je vindt de nieuwe iPods in de online Apple Store

ipod-nano-kleuren-2015

Eerder kon je op iCulture lezen: Welke iPods zijn geschikt voor Apple Music?

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 juli 2015, 20:19
Categorieën Apple, iDevices
Onderwerp ipod

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.