Waar komt de ‘Success’ foutmelding op iPhones, iPads en Macs vandaan?

De foutmelding ' Success' verscheen ineens op veel iPhones, iPads, Macs en zelfs andere devices. Waar wordt dit door veroorzaakt?

iPhone Success error fotoMaak je vandaag met de iPhone, iPad, Mac of een ander apparaat verbinding met het internet? Dan krijg je misschien een vreemde code in beeld. Reden voor paniek bij veel Apple-fanaten, maar geen nood: het gaat om een simpele foutmelding, die verder geen effect heeft op je apparatuur. Het wordt veroorzaakt door een speciale statuspagina van Apple.

Tijdens het verbinden met internet kan de volgende code in beeld verschijnen:

HTML SUCCESS code

Je krijgt in feite een testpagina te zien. Je iPhone, iPad, Mac of ander apparaat kijkt of je internetverbinding werkt door de webpagina apple.com/library/test/success.html te bezoeken, maar deze pagina is vannacht door Apple aangepast. Hierdoor weten apparaten niet meer hoe ze hier goed mee om moeten gaan, waardoor de code in beeld verschijnt.

De pagina wordt gehost door Apple, maar het lijkt er op dat apparaten van andere fabrikanten er ook gebruik van maken. Zelfs Android-telefoons worden daarom op het moment geteisterd door de mysterieuze code. We hebben het probleem zelf nog niet ondervonden, maar volgens Reddit-bezoekers wordt de fout wereldwijd getoond.

Een makkelijke oplossing voor iOS-gebruikers is er op dit moment niet. Apple moet de pagina waarschijnlijk aanpassen om dit probleem te verhelpen. Heb je een Android-toetstel? Dan kun je bepaalde instellingen aanpassen om de pagina niet meer te zien.

Afbeelding: The Next Web

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 juli 2015, 14:42
Categorie iOS

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.