Apple Store offline in aanloop naar Apple-event 12 september

De Apple Store is offline gegaan, in aanloop naar de aankondigingen van 12 september. Er wordt verwacht dat Apple een nieuwe iPhone, diverse iPods en wellicht ook een iMac/MacBook aankondigt.

dashboardVroeger dan gedacht is vandaag de online Apple Store offline gegaan. Aanvankelijk waren de Nederlandse en Belgische Apple Stores nog wel bereikbaar, maar die zijn een paar minuten geleden ook offline gegaan. Dat hoeft nog niet te betekenen dat alle nieuwe producten die vanavond worden aangekondigd ook meteen in de Benelux beschikbaar zijn. Wat de iPhone betreft zouden Nederland en België wel eens in de tweede ronde kunnen vallen. Nieuwe iMacs of MacBooks zijn wellicht wel meteen te bestellen. Het Apple-evenement gaat vanavond om 19:00 uur onze tijd van start. Zodra Apple iets aankondigt zal er meteen een nieuwsartikel op iPhoneclub te vinden zijn.
Tip! Kijk voor veelgestelde vragen in onze FAQ Apple-evement 12 september.


De verwachting is dat er vanavond in ieder geval een nieuwe iPhone wordt aangekondigd. Daarnaast worden er nieuwe iPods verwacht, nieuwe functies voor iTunes en iCloud en wellicht ook nieuwe iMacs en MacBooks. Eerdere geruchten over een Apple-televisie en een iPad mini werden later als minder geloofwaardig gemarkeerd. Voor nieuwe iPads moeten we eventueel wachten tot oktober en een Apple-televisie zou wel eens pas in 2013 of 2014 kunnen komen.

Beschikbaarheid iOS 6

Wij verwachten zelf niet dat vanavond iOS 6 al definitief voor eindgebruikers beschikbaar komt. Wel verwachten we dat Apple vanavond de iOS 6 golden master (de final) voor ontwikkelaars vrijgeeft. iOS 6 zal dan vermoedelijk op 21 september – de verwachte datum waarop de iPhone 5 ook gekocht kan worden – voor iedereen vrijgegeven worden.

Informatie

Laatst bijgewerkt
12 september 2012 om 14:27
Onderwerp
Categorie
Apple

Apple Store

Lees alles over de Apple Store, de retailwinkel van Apple. Nederland kent drie Apple Stores (Amsterdam, Haarlem en Den Haag) terwijl je in België de keuze hebt uit één locatie in Brussel. Wereldwijd gaat het om meer dan vijfhonderd winkels. Daarnaast is er de online Apple Store, waar je bestellingen kunt plaatsen om te laten thuisbezorgen. Waar vind je de officiële Apple Stores en hoe kun je ze bezoeken? Hieronder vind je alle info op een rij!

Apple Store

Reacties: 27 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.