Apple Store offline in aanloop naar Apple-event 12 september

De Apple Store is offline gegaan, in aanloop naar de aankondigingen van 12 september. Er wordt verwacht dat Apple een nieuwe iPhone, diverse iPods en wellicht ook een iMac/MacBook aankondigt.

dashboardVroeger dan gedacht is vandaag de online Apple Store offline gegaan. Aanvankelijk waren de Nederlandse en Belgische Apple Stores nog wel bereikbaar, maar die zijn een paar minuten geleden ook offline gegaan. Dat hoeft nog niet te betekenen dat alle nieuwe producten die vanavond worden aangekondigd ook meteen in de Benelux beschikbaar zijn. Wat de iPhone betreft zouden Nederland en België wel eens in de tweede ronde kunnen vallen. Nieuwe iMacs of MacBooks zijn wellicht wel meteen te bestellen. Het Apple-evenement gaat vanavond om 19:00 uur onze tijd van start. Zodra Apple iets aankondigt zal er meteen een nieuwsartikel op iPhoneclub te vinden zijn.
Tip! Kijk voor veelgestelde vragen in onze FAQ Apple-evement 12 september.

De verwachting is dat er vanavond in ieder geval een nieuwe iPhone wordt aangekondigd. Daarnaast worden er nieuwe iPods verwacht, nieuwe functies voor iTunes en iCloud en wellicht ook nieuwe iMacs en MacBooks. Eerdere geruchten over een Apple-televisie en een iPad mini werden later als minder geloofwaardig gemarkeerd. Voor nieuwe iPads moeten we eventueel wachten tot oktober en een Apple-televisie zou wel eens pas in 2013 of 2014 kunnen komen.

Beschikbaarheid iOS 6

Wij verwachten zelf niet dat vanavond iOS 6 al definitief voor eindgebruikers beschikbaar komt. Wel verwachten we dat Apple vanavond de iOS 6 golden master (de final) voor ontwikkelaars vrijgeeft. iOS 6 zal dan vermoedelijk op 21 september – de verwachte datum waarop de iPhone 5 ook gekocht kan worden – voor iedereen vrijgegeven worden.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 september 2012, 14:27
Categorie Apple
Onderwerp apple store

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.