Chicago Apple Store

Nieuwe Apple Store Chicago ziet eruit als gigantische MacBook

De nieuwe Apple Store Chicago ziet eruit als een grote MacBook, met Apple-logo op het dak. Is het een grapje, of blijft het logo?

In Chicago komt een bijzondere Apple Store te staan. Het dak ziet er namelijk uit als een gigantische MacBook. Bouwvakkers plaatsten (voor de grap?) een groot wit Apple-logo op het dak.

Chicago Apple Store

Apple Store Chicago

De lokale website DNAinfo was ter plekke om het logo te filmen. Op eerdere renders was het logo niet te zien, dus mogelijk ging het om een grapje. Apple had al een winkel aan North Michigan Avenue in Chicago, waar sinds 2003 meer dan 23 miljoen bezoekers werden verwelkomd. “Nu maken we iets nog opmerkelijkers voor Chicago”, aldus Apple-woordvoerder Nick Leahy.

De nieuwe Apple Store bevindt zich iets verderop aan dezelfde straat. Eerder was er een food court gevestigd. Wel heeft Apple de ambities iets laten varen. De aanvankelijke bouwkosten zouden $62 miljoen zijn, drie maal zoveel als de flagship store aan Union Square (San Francisco) maar dat bedrag werd zelfs Apple te gortig. Ze bespaarden op allerlei extra’s en zijn nu $26,9 miljoen kwijt.

Documenten uit 2015 laten zien dat er een grote vierkante winkel van 2000 vierkante meter met veel glas, staal en hout zal ontstaan. Maar dat het eruit zou zien als een MacBook had blijkbaar nog niemand eerder bedacht.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 juni 2017, 7:23
Categorie Apple
Onderwerpen apple store, verenigde staten

Apple Store

Lees alles over de Apple Store: waar vind je Apple Stores, wat is er zo bijzonder aan en hoe kun je er terecht voor reparaties? Hieronder vind je alle info op een rij!

Apple Store

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.