iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat

iCulture Vandaag: dit was donderdag 22 juni 2017

Wat gebeurde er op Apple-gebied op donderdag 22 juni 2017? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture Vandaag logoDe dag na de tweede beta van iOS 11, watchOS 4 en andere besturingssystemen, kijken we naar enkele nieuwe functies. Zo leggen we je alles uit over de Niet Storen tijdens autorijden-stand, waardoor je meldingen op je iPhone tijdens een ritje in de auto tegengehouden worden. Ook kijken we naar de nieuwe Toy Story-wijzerplaten in watchOS 4 en wij zijn in ieder geval nu al fan! Ook lijkt het nieuwe Siri-icoontje in iOS 11 een hint te zijn naar de virtuele homeknop op de iPhone 8. Een andere wijziging in iOS 11 lijkt in minder goede aarde te vallen: de Wi-Fi- en Bluetooth-knoppen in het Bedieningspaneel schakelen ze niet uit, maar verbreken slechts de verbinding. Maar blijft dit ook zo? Dat en nog veel meer in deze nieuwe iCulture Vandaag!

Tips, gidsen en opinie

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

Bose QuietComfort 35

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • tado° (Gratis + IAP, iPhone/iPad, iOS 15.0+) - Tado 4.0 geeft elke warmtevraag per zone weer. Ook is het rapport voor elke ruimte vernieuwd.
  • Bose Connect (Gratis, iPhone/iPad, iOS 12.0+) - Verbeterde privacy-uitleg en ruisonderdrukkingsinstellingen voor de QuietComfort 35 Wireless-koptelefoon.
  • KBC Mobile (Gratis + IAP, iPhone/Watch, iOS 15.0+) - KBC Mobile werkt nu met Siri, zodat je met je stem geld over kan maken.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.