iculture-vandaag
iCulture Vandaag
iCulture Vandaag logo

iCulture Vandaag: dit was donderdag 22 juni 2017

Wat gebeurde er op Apple-gebied op donderdag 22 juni 2017? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture Vandaag logoDe dag na de tweede beta van iOS 11, watchOS 4 en andere besturingssystemen, kijken we naar enkele nieuwe functies. Zo leggen we je alles uit over de Niet Storen tijdens autorijden-stand, waardoor je meldingen op je iPhone tijdens een ritje in de auto tegengehouden worden. Ook kijken we naar de nieuwe Toy Story-wijzerplaten in watchOS 4 en wij zijn in ieder geval nu al fan! Ook lijkt het nieuwe Siri-icoontje in iOS 11 een hint te zijn naar de virtuele homeknop op de iPhone 8. Een andere wijziging in iOS 11 lijkt in minder goede aarde te vallen: de Wi-Fi- en Bluetooth-knoppen in het Bedieningspaneel schakelen ze niet uit, maar verbreken slechts de verbinding. Maar blijft dit ook zo? Dat en nog veel meer in deze nieuwe iCulture Vandaag!

Tips, gidsen en opinie

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

Bose QuietComfort 35

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • tado° (gratis, iPhone/iPad + IAP, iOS 11.3+) - Tado 4.0 geeft elke warmtevraag per zone weer. Ook is het rapport voor elke ruimte vernieuwd.
  • Bose Connect (gratis, iPhone/iPad, iOS 10.0+) - Verbeterde privacy-uitleg en ruisonderdrukkingsinstellingen voor de QuietComfort 35 Wireless-koptelefoon.
  • KBC Mobile (gratis, iPhone/ Watch, iOS 9.3+) - KBC Mobile werkt nu met Siri, zodat je met je stem geld over kan maken.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 juni 2017, 22:00
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.