Bijna 500 winkels: Apple Store Brooklyn volgend weekend open

Apple bouwt in Brooklyn de 499e Apple Store: een bezoekje waard! De grote vraag is echter welke Apple Store de 500e wordt.

Apple Store Brooklyn

Apple-fans hebben er een nieuwe bestemming bij als ze naar New York City gaan. In downtown Brooklyn verschijnt een spectaculaire nieuwe Apple Store, nadat maandenlang is gewerkt aan de bouwactiviteiten. De winkel gaat volgend weekend open en is te vinden in het 300 Ashland-gebouw.

Nieuwe Apple Store Brooklyn

De nieuwe Apple Store in Brooklyn lijkt zeker een bezoekje waard als je in New York of omgeving moet zijn. De opening vindt plaats op zaterdag 2 december om 10:00 uur lokale tijd. In totaal is dit Apple’s elfde winkel in New York City. Zeven daarvan bevinden zich op Manhattan, andere in Queens, Williamsburg en Staten Island.

Barclays Center Brooklyn

Vul in je routeplanner 123 Flatbush Avenue in als je een kijkje wilt komen nemen. De nieuwe winkel bevindt zich vlakbij het Barclays Center, waar de Brooklyn Nets (NBA) en de New York Islanders (NHL) spelen. Vlak naast het gebouw vind je de Brooklyn Academy of Music. Dus ook als je het bezoeken van Apple Stores maar een rare hobby vindt, zijn er genoeg andere redenen om eens in de buurt rond te kijken. Een appartementje boven de Apple Store huren is mogelijk, maar je moet wel $2500 tot $5000 huur per maand overmaken, dus dat gaat waarschijnlijk niet lukken met een Apple Store-salaris.

Brooklyn Academy of Music

Wat wordt de 500e Apple Store?

Als je Apple Park meerekent is Apple Downtown Brooklyn de 499e winkel wereldwijd. Welke zou de 500e zijn? In ieder geval niet de nieuwe Apple Store in Kyoto (Japan), want die gaat pas in 2019 open. Ook zullen het niet de nieuwe winkels zijn die Apple rond de Olympische Spelen van 2020 in Tokio gaat openen.

Stiekem hopen we natuurlijk dat het om een Apple Store in Nederland en België gaat, maar er zijn weinig concrete aanwijzingen dat Apple ergens bezig is met verbouwingen.

Informatie

Laatst bijgewerkt
27 november 2017 om 19:15
Onderwerp
Categorie
Apple

Apple Store

Lees alles over de Apple Store, de eigen winkel van Apple. Nederland kent drie Apple Stores en België één, maar wereldwijd gaat het om honderden locaties. Ook heeft Apple de online Apple Store. Waar vind je de officiële Apple Stores, wat is er zo bijzonder aan en hoe kun je er terecht voor reparaties? Hieronder vind je alle info op een rij!

Apple Store

Reacties: 3 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.