iPad-Pro-Apple-Pencil

Apple reageert op lange levertijd iPad Pro-accessoires

De accessoires van de iPad Pro hebben een erg lange levertijd, Apple laat in een reactie weten aan de tekorten van de Apple Pencil en het Smart Keyboard te werken.

iPad-Pro-Apple-Pencil

De iPad Pro wordt vandaag bij veel mensen geleverd, maar op de accessoires moet je vaak een stuk langer wachten. Zo heeft de Apple Pencil een levertijd tussen de vier en vijf weken.

Apple laat in een reactie aan Mashable weten dat de voorraad van de Apple Pencil en het Smart Keyboard inderdaad beperkt is, maar dat ze regelmatig nieuwe exemplaren zullen leveren aan Apple Stores. Apple raadt klanten dan ook aan om regelmatig Apple.com te checken om te zien of de levertijd al veranderd is.

De iPad Pro zelf is een stuk beter verkrijgbaar, evenals sommige accessoires van derden. Het Logitech CREATE toetsenbord bijvoorbeeld.

Een iPad Pro zonder accessoires

Als je vandaag of morgen een iPad Pro in huis haalt, zul je het dus zonder Apple Pencil moeten doen. De teken-apps die het pennetje ondersteunen zullen dus even moeten wachten, maar dat betekent niet dat de iPad Pro tot die tijd stof hoeft te happen.

Kijk bijvoorbeeld hoe grafisch indrukwekkende games als The Room 3 en Hearthstone op het enorme scherm van de iPad Pro uit de verf komen, bekijk een film, lees stripboeken of bekijk het internet op het grootste touchscreen dat Apple ooit maakte.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 november 2015, 14:15
Categorieën Accessoires, Apple, iDevices
Onderwerpen apple pencil, ipad pro, smart keyboard

iPad Pro

De iPad Pro is Apple's grootste en meest uitgebreide iPad, bedoeld voor professionals. De iPad Pro komt in twee formaten: 11- en 12,9-inch. Lees alles over de verschillende generaties iPad Pro, geschikte accessoires, prijzen en meer.

iPad Pro

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.