Apple reageert op lange levertijd iPad Pro-accessoires

De accessoires van de iPad Pro hebben een erg lange levertijd, Apple laat in een reactie weten aan de tekorten van de Apple Pencil en het Smart Keyboard te werken.

iPad-Pro-Apple-Pencil

De iPad Pro wordt vandaag bij veel mensen geleverd, maar op de accessoires moet je vaak een stuk langer wachten. Zo heeft de Apple Pencil een levertijd tussen de vier en vijf weken.


Apple laat in een reactie aan Mashable weten dat de voorraad van de Apple Pencil en het Smart Keyboard inderdaad beperkt is, maar dat ze regelmatig nieuwe exemplaren zullen leveren aan Apple Stores. Apple raadt klanten dan ook aan om regelmatig Apple.com te checken om te zien of de levertijd al veranderd is.

De iPad Pro zelf is een stuk beter verkrijgbaar, evenals sommige accessoires van derden. Het Logitech CREATE toetsenbord bijvoorbeeld.

Een iPad Pro zonder accessoires

Als je vandaag of morgen een iPad Pro in huis haalt, zul je het dus zonder Apple Pencil moeten doen. De teken-apps die het pennetje ondersteunen zullen dus even moeten wachten, maar dat betekent niet dat de iPad Pro tot die tijd stof hoeft te happen.

Kijk bijvoorbeeld hoe grafisch indrukwekkende games als The Room 3 en Hearthstone op het enorme scherm van de iPad Pro uit de verf komen, bekijk een film, lees stripboeken of bekijk het internet op het grootste touchscreen dat Apple ooit maakte.

Bekijk ook

De beste creatieve apps voor de iPad Pro

Met deze creatieve apps voor de iPad Pro kun je je helemaal uitleven. Van fotobewerkingen tot tekeningen maken, dit zijn de beste iPad Pro-apps voor creatieve professionals.

Apple Pencil

Apple Pencil is de tekenpen voor je iPad. Er zijn drie modellen: de eerste generatie (2015), tweede generatie (2018) en Apple Pencil met usb-c (2023). Na het koppelen met herkent de iPad kun je beginnen met notities maken en tekenen op het scherm. De iPad herkent elke beweging van de Apple Pencil en laat de lijnen realtime op het scherm zien. De Apple Pencil is oplaadbaar en is via Bluetooth verbonden met je iPad.

Apple Pencil

Reacties: 7 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.