tim-cook-ipad-pro

‘Op 15 maart onthult Apple de iPhone 5se en iPad Air 3’

Volgens Mark Gurman zal Apple op 15 maart 2016 een nieuw Apple Event houden om onder meer de iPhone 5se en iPad Air 3 te onthullen. Wat kunnen we nog meer verwachten?

tim-cook-ipad-pro

Dat Apple in maart een nieuw Event organiseert om nieuwe producten aan te kondigen gonst al langer rond in het geruchtencircuit, maar vandaag horen we voor het eerst een concrete datum. Mark Gurman, een bekende en betrouwbare naam als het op Apple-geruchten aankomt, zegt te weten dat Apple het evenement op de planning heeft staan voor 15 maart.

15 maart: onthulling iPhone 5se en iPad Air?

Gurman heeft in het verleden al gezegd dat Apple de week van 14 maart in de gaten hield om het evenement te organiseren. Anonieme bronnen hebben hem nu verteld dat dinsdag 15 maart de dag is waarop Apple het evenement zou willen houden. Het is het eerste Apple Event sinds degene van september 2015, en zal zich op drie verschillende categorieën richten: de iPhone, iPad en Apple Watch.

Als de (hardnekkige) geruchten kloppen, belooft het een behoorlijk drukke presentatie te worden. Apple zou niet alleen de iPad Air 3 onthullen, maar ook de iPhone 5se, een nieuwe 4-inch iPhone. Deze kleinere iPhone is de opvolger van de iPhone 5C en zal beschikbaar komen als 16GB- en 64GB-model vanaf €509,- net zo duur als de iPhone 5s.

De iPad Air 3 kwam onlangs nog voorbij in de geruchten. Daaruit blijkt dat de derde iPad Air veel overeenkomsten met de iPad Pro vertoont, maar dan in een kleinere uitvoering. Zo zou de iPad Air 3 iets dikker worden dan de Air 2, maar krijg je hier wel betere speakers, een LED-flitser en de Smart Connector voor terug.

Tot slot heeft Apple niet de Apple Watch 2, maar nieuwe Apple Watch horlogebandjes klaarstaan om op 15 maart te onthullen. Een daarvan zagen we onlangs al even opduiken in de online Apple Store, maar deze werd snel weer offline gehaald.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 februari 2016, 15:11
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerpen apple event, ipad air 3, iPhone SE

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.