Reacties voor: Apple onderzoekt e-ink voor iOS-apparaten

Apple onderzoekt de mogelijkheden om e-ink in iOS-apparaten te gebruiken. Daarmee wordt de tekst net zo scherp als bij e-readers, maar je hebt wel een kleurenscherm.
Lees het complete artikel → Apple onderzoekt e-ink voor iOS-apparaten
7 reacties
 1. “apple onderzoekt”

  ik denk dat het gewoon een kwestie is van zoveel mogelijk patenten aanvragen als je kan zodat de rest er niet mee kan komen 😛

 2. Toch best interessant, ik ben namelijk een van die gasten die enorm gek is op zijn ereader (kindle3).

  Het lezen van een boek op de iPad is echt een opgave vergeleken met het lezen op de kindle, bij mij vertaald dit meestal in hoofdpijn en enorme verschillen in leessnelheid en tijdsduur.

  Ik ben bang dat dit alleen nog wel even gaat duren voor dit in een iPad verwerkt gaat worden, als het ooit al zover komt. Ik ga er bijvoorbeeld niet vanuit dat dit in een iPad 3 zit…. Maar als de iPad 3 dit wel heeft is het voor mij een instant buy, en ben ik blij dat ik mij 1 niet met een 2 heb vervangen.

 3. Wat ik ook nog wel zie gebeuren is dat Apple gewoon zelf een eReader op de markt brengt. Mensen doen tegenwoordig alles om maar een apple logo op hun spullen te hebben. Zelf zou ik het wel zien zitten: de iReader

 4. Als ze dit in een toekomstige iPad stoppen, hebben ze de concurrentie compleet bij de ballen. Een hybride scherm, alles doen op een iPad zonder in te leveren op kwaliteit.

 5. Dan wordt een tablet interessant. Nu is een boek lezen nog een drama (vermoeiend voor de ogen en buiten zeer slecht te lezen) op de ipad. Pas als dat is opgelost gaat mijn kindle de deur uit. Ook graag een 7 inch want die zijn groot zat, dat leest veel fijner in bed en kan lekker in je binnenzak mee. Ik neem mijn kindle overal mee naartoe en ipad zelden aangezien je dan weer een extra tas mee moet sleuren. Een 7 inch e-ink ipad zou de perfecte all in one oplossing zijn voor onderweg.

 6. Ik snap niet dat mensen zo klagen over het ipad scherm. Ik heb nog nooit last van mijn ogen gekregen, ik zet gewoon de helderheid laag. En buiten is de ipad prima te lezen als je de helderheid hoog zet.

 7. Ik heb net een nieuwe Kindle besteld, juist voor lezen in de zon. Dat is echt veel te inspannend met een iPad. Vooral als je ook nog eens een zonnebril op hebt (werkt sowieso niet fijn icm iPad – logisch)

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.