Nederlander verkoopt iPhone-kussens wereldwijd

Op je iPhone slapen kan met de iPhone-kussens van iCushions.net, een nieuwe webwinkel van de Nederlandse eigenaar Gerard Nieuwenhuis. Het kussen is er in de vormen 3G en 4G en kost ongeveer twintig euro.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

iPhone kussenMensen die verknocht zijn aan sociale netwerken, highscores najagen of berichten versturen, zullen regelmatig met de iPhone nog in de hand het bed induiken, vermoeden we. Maar er kan altijd nog een schepje bovenop. Dankzij het gisteren gelanceerde iCushions.net kun je zelfs op de iPhone slapen. De Nederlandse webshop van Gerard Nieuwenhuis biedt twee verschillende kussens aan: een in het ontwerp van een iPhone 3G(s) en een in het ontwerp van een iPhone 4.

De twee kussens bestaan voor 88 procent uit polyester en de overige 12 procent uit Spandex. Ze wegen beide 300 gram en zijn gevuld met bolletjes van polystyreen. Wie er daadwerkelijk op wil slapen mag de portemonnee pakken, want die redt het waarschijnlijk niet met één exemplaar. De kussens zijn namelijk slechts 25x20x13 cm groot. Eén iPhone 4-kussen inclusief verzendkosten wereldwijd kost 29,95 dollar, of op moment van schrijven net geen 21 euro. Het kussen van de 3G kost vijf dollar minder. Helemaal accuraat is die niet, of we moeten al die tijd een flits op onze 3G(s) over het hoofd hebben gezien.

Overigens is het niet de eerste keer dat we schrijven over iPhone-kussens. De webshop van Gerard Nieuwenhuis is hier te vinden.

iPhone kussen 3G

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 april 2011, 17:25
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.