Apple kondigt 2 miljard downloads in de App Store aan

Apple heeft 2 miljard downloads voor de App Store bekendgemaakt. Er zijn nu 85.000 iPhone-applicaties beschikbaar in de App Store, die door 125.000 geregistreerde ontwikkelaars zijn gemaakt.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

iphone appsApple heeft officieel bekendgemaakt dat de grens van twee miljard applicatiedownloads in de App Store is overschreden. Sinds de lancering op 11 juli 2008 zijn de gebruikers fanatiek aan de slag gegaan en de ontwikkelaars ook: meer dan 85.000 iPhone-applicaties zijn op dit moment beschikbaar. Er staan 125.000 ontwikkelaars ingeschreven bij het iPhone Developer Program en er zijn meer dan 50 miljoen iPhone- en iPod touch-gebruikers wereldwijd. Steve Jobs mocht er in het persbericht ook nog iets over zeggen:

The rate of App Store downloads continues to accelerate with users downloading a staggering two billion apps in just over a year, including more than half a billion apps this quarter alone. The App Store has reinvented what you can do with a mobile handheld device, and our users are clearly loving it.

De iPhone en iPod touch zijn nu te koop in 77 landen wereldwijd. In het persbericht wijst Apple er ook nog even op, dat het sinds de introductie van iTunes 9 een stuk makkelijker is geworden om je applicaties op de desktop te sorteren.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 september 2009, 16:25
Categorie iDevices
Onderwerpen app store, apple, downloaden

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.