T-Mobile gaat iPhone-abonnement i-1000 op 19 oktober introduceren (scoop)

T-Mobile komt tegemoet aan mensen die veel willen bellen met hun iPhone: met i-1000 krijg je 1000 belminuten of sms-berichten per maand. i-1000 wordt een van de standaard iPhone-abonnementen die T-Mobile aanbiedt.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

t-mobile i-1000Via een anonieme tipgever hebben wij een aankondiging ontvangen dat T-Mobile van plan is een nieuw iPhone-abonnement te introduceren. Naast i-150, i-300 en i-500 is er straks ook een abonnement met de naam i-1000 beschikbaar, waarmee je 1000 belminuten en 1000 sms-berichten tot je beschikking hebt. Dat is goed nieuws voor mensen die aan de standaard iPhone-abonnementen niet voldoende hebben. Bij de introductie van de iPhone 3G werd al regelmatig geklaagd dat T-Mobile de zakelijke veelbellers eigenlijk niets te bieden had. Bellen buiten de standaardbundels is met €0,25 per minuut namelijk behoorlijk prijzig.

Het abonnement kan vanaf 16 oktober (volgens onze tipgever) of 19 oktober (volgens Priscilla Tomasoa, woordvoerder T-Mobile) worden besteld en in de loop van volgende week zal T-Mobile de officiële aankondiging van T-Mobile i-1000 doen.

T-Mobile heeft al wel een T-Mobile Relax 1000-abonnement van €94,50 per maand, maar dat is exclusief mobiel internet. We hebben T-Mobile-woordvoerster Priscilla Tomaso gevraagd om prijzen en overstapvoorwaarden, maar die zijn nog niet bekend. Wel bevestigt zij dat het nieuwe abonnement er op 19 oktober komt.

In de voorwaarden van T-Mobile wordt het volgende gemeld over overstappen naar een duurder abonnement:

T-Mobile biedt je altijd de mogelijkheid om naar een hoger of ander soort abonnement over te stappen.

  • Binnen de duur van je contract kun je éénmaal per maand je tariefplan verhogen.
  • Bij een overstap binnen een tariefplan (bijvoorbeeld van Relax naar Relax) verlies je je beltegoed en belminuten.
  • Je kunt binnen een contractperiode alleen kiezen voor een tariefplan dat hoger ligt dan je huidige tariefplan.

Zodra we meer informatie hebben over de abonnementsprijs of andere aanvullende informatie zullen we dat uiteraard zo spoedig mogelijk laten weten.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 november 2009, 1:16
Categorie Providers
Onderwerpen abonnementen, t-mobile

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.