Apple brengt kerstreclamespot voor iPhone 5s uit

Apple heeft een reclamespotje voor de iPhone 5s uitgebracht. Een met de iPhone 5s gefilmd familiefilmpje doet harten smelten.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

kerst-reclamespotApple heeft een nieuwe tv-spot uitgebracht, speciaal gericht op de feestdagen. De clip demonstreert de mogelijkheden om met de iPhone 5s alle gebeurtenissen rond de kerstdagen vast te leggen en via AirPlay te delen. Onder het genot van de klanken van ‘Have Yourself A Merry Little Christmas’ krijg je een familie te zien, die bezig is met voorbereidingen voor de kerst.

Je ziet ze bezig met sneeuwballengooien, het decoreren van kerstkoekjes en het optuigen van de kerstboom. Later gaan ze de beelden daarvan via AirPlay bekijken op de televisie. Aan het einde van de reclamespot is de tekst ‘Happy Holidays’ te zien. Apple’s marketingbaas Phil Schiller kondigde de nieuwe reclamespot zelf aan via Twitter.

Apple brengt elk jaar rond kerst een nieuw reclamespotje uit. In 2012 draaide het om de iPad en het gebruik van FaceTime, een jaar daarvoor speelde de kerstman de hoofdrol: de cadeautjesman kon dankzij Siri op de iPhone 4S razendsnel zijn weg vinden.

https://www.youtube.com/watch?v=ImlmVqH_5HM

Dit jaar is de boodschap wat anders: dankzij de iPhone 5s kun je alles vastleggen. De hoofdpersoon is een jongen die op weg is naar zijn familie om de kerstdagen te vieren. Het uiteindelijke familiefilmpje is ook op YouTube te zien (zie hieronder) en is volgens Apple volledig geschoten op een iPhone 5s.

https://www.youtube.com/watch?v=JEGLhdaFBSE

De familie Harris (of een stel acteurs) maken pret in de sneeuw en kijken regelmatig op hun iPhone. Gelukkig komt het allemaal nog goed als ze met z’n allen rond de tv naar het eindresultaat kijken.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 december 2013, 19:35
Categorie Apple
Onderwerpen apple, kerst, reclame

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.