Apple’s kerstreclamespot: I’ll Be Home for Christmas

Apple heeft de kerstreclamespot I'll Be Home for Christmas uitgebracht. In het filmpje is een meisje te zien, dat de Bing Crosby-klassieker voor haar grootvader zingt.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

ipad mini commercial ill be homeApple heeft een nieuwe reclamespot voor de feestdagen uitgebracht, die koopgrage mensen ertoe moet aanzetten om nog snel even een iPad of iPad mini te kopen. In een filmpje is een meisje te zien dat Bing Crosby’s ‘I’ll Be Home for Christmas‘ zingt, terwijl haar grootvader via FaceTime meegeniet. Potentiële kopers hebben nog drie dagen de tijd om naar de Apple Store te rennen om hun resterende kerstcadeau’s bij Apple te kopen.

In het filmpje zijn de 9,7-inch iPad en de iPad mini naast elkaar te zien, om duidelijk te maken dat het formaat van de iPad mini wellicht kleiner is, maar dat je er hetzelfde mee kunt doen. Vorig jaar bracht Apple ook een reclamefilmpje rondom de kerstdagen uit. In dat filmpje sprak de kerstman tegen spraakassistent Siri, waarbij hij een route en het weerbericht opvroeg. Het bleek achteraf de meest effectieve reclamespot van kerst 2011.

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=eWyZUszyJHg

Een maand geleden bracht Apple een ander kerstfilmpje uit, met de titel ‘Turkey’. Dit filmpje is in meerdere versies uitgebracht, zodat je goed kunt vergelijken hoe de kerstkalkoen er in verschillende landen uitziet. Bekijk onderstaande compilatie van het ‘Turkey’-filmpje:

https://www.youtube.com/watch?v=iuLkNHHG8eg

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 december 2012, 12:36
Categorie Apple
Onderwerpen batterij, cradle, gps, Navigatie, reclame

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.