HomePod met scherm (iPad) en FaceTime.

Reacties voor: ‘Apple werkt aan losse iPad-dock voor smart home-scherm’

Apple zou gewerkt hebben aan een dock voor de iPad, waarmee je de tablet als smart home-scherm kunt gebruiken. Dit is vergelijkbaar met wat Google van plan is met de Pixel Tablet.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 5 reacties

  1. Wat zou een redelijke prijs zijn voor een ‘houder’ ?
    Productiekosten 25 euro, maar als Apple dat vraagt worden ze vast niet serieus genomen; 189 euro ligt dan meer in de lijn de verwachting, toch ?

  2. Ik hoop nog steeds op een opvolger van de originele HomePod met scherm waarop praktische info beschikbaar is: afspraken, alarms, weer, boodschappenlijst, home-aansturing, etc.

  3. Dit lijkt mij een leuke toevoeging en is zeker iets dat ik zou kopen. Alleen jammer dat ik google assistent dan niet als standaard kan instellen

  4. Jaren geleden een TomTom-houder omgebouwd tot iPad wandhouder. Gebruikt totdat de nieuwe iPad Lightning had. Nu maar even wachten tot de nieuwe iPad MagSafe en WiFi-6e heeft. Dan volstaat het plakken van een MagSafe op de muur.

  5. Origineel geplaatst door Arie
    Jaren geleden een TomTom-houder omgebouwd tot iPad wandhouder. Gebruikt totdat de nieuwe iPad Lightning had. Nu maar even wachten tot de nieuwe iPad MagSafe en WiFi-6e heeft. Dan volstaat het plakken van een MagSafe op de muur.

    Met MagSafe is mijn ervaring dat het één keer stoten is en je dure apparaat ligt op de vloer.
    Het is best een sterke magneet, maar dit zou ik niet aanraden.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.